Τελευταία νέα
ΑρχικήΣιδηρόδρομοςHellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δρομολόγια των τρένων λόγω “Daniel”
Σιδηρόδρομος

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δρομολόγια των τρένων λόγω “Daniel”

Θα ακολουθήσουν και νεότερες ανακοινώσεις για τα δρομολόγια, καθώς η κακοκαιρία εξελίσσεται.

Σε ανακοίνωσή της  η Hellenic Train ενημερώνει ότι λόγω των προβλέψεων για επιμονή και επιδείνωση των ισχυρών καιρικών φαινομένων, της διακοπής  της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λιανοκλαδίου – Λάρισας, και των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό (διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Λάρισας), οι αμαξοστοιχίες Intercity από τις 15:00 χθες, 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι νεοτέρας, θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

Οι αμαξοστοιχίες από την Αθήνα (54 και 56) θα έχουν τελικό προορισμό το Λιανοκλάδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Αντίστοιχα, οι αμαξοστοιχίες από τη Θεσσαλονίκη (55 και 57) θα έχουν τελικό προορισμό τη Λάρισα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα Λιανοκλάδι – Λάρισα – Λιανοκλάδι δεν θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία.

“Παρακολουθούμε το φαινόμενο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την κατανόηση. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα”, επισημαίνει η εταιρεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024