Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηCosta Fortuna: Η πολυτελής πρόταση της Costa Cruises
Κρουαζιέρες

Costa Fortuna: Η πολυτελής πρόταση της Costa Cruises

Costa Fortuna

Το TravelDailyNews βρέθηκε στο Costa Fortuna, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας στο Αιγαίο.

Η Costa Cruises ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων για τις κρουαζιέρες της εταιρείας από τον Πειραιά για το καλοκαίρι του 2024.

Αυτό το καλοκαίρι, το κρουαζιερόπλοιο Costa Fortuna σαλπάρει από Πειραιά, κάθε εβδομάδα από 07 Ιουνίου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2024, για 7 ήμερες κρουαζιέρες για Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κω (ή Αλικαρνασσό ή Ρόδο) και Κωνσταντινούπολη.

Εμπνευσμένο από τα θρυλικά ιταλικά υπερωκεάνια, το Costa Fortuna έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία υψηλής άνεσης και κομψότητας. Με μικτό βάρος 102,669 τόνων, μήκος 272 μέτρα και 12 καταστρώματα, το ανακαινισμένο Costa Fortuna είναι ένα πλωτό θέρετρο που φιλοξενεί μέχρι και 3,470 επιβάτες στις ευρύχωρες καμπίνες του.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές ιταλικές συνταγές, μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα στα 5 εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου και να γευτούν γνωστά και πρωτότυπα ιταλικά κρασιά και κοκτέιλ στα 10 μπαρ και σαλόνια του. Θα διασκεδάσουν με τις θεατρικές παραστάσεις και θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο καζίνο.

Το πλοίο διαθέτει 3 πισίνες και 7 υδρομασάζ, ένα κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο και γήπεδο πολλαπλών αθλημάτων με θέα την θάλασσα. Για τους μικρούς φίλους το Costa Fortuna προσφέρει διασκεδαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες στο πολύχρωμο Squok Club που διαθέτει και παιδικό υδροπάρκο.

Το Costa Fortuna υποδέχεται τους Έλληνες ταξιδιώτες του με Ελληνόφωνο αντιπρόσωπο εν πλω καθόλη την διάρκεια της κρουζιέρας.

Η Costa Cruises προσφέρει επίσης κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο για 2024 και 2025, με επιβίβαση από άλλα λιμάνια για Δυτική Μεσόγειο & Ανατολική Μεσόγειο, Βόρεια Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Αραβικό Κόλπο, μέχρι και την Καραϊβική και την Νότια Αμερική. Τα νέα κρουαζιερόπλοιά της, Costa Toscana και Costa Smeralda, λειτουργούν με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), προσφέροντας κρουαζιέρες που είναι ολοένα και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024