Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΒαρβιτσιώτης στο λιμάνι του Πειραιά: Θα δουλέψουμε σκληρά για την ταξιδιωτική εμπειρία των επισκεπτών
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης στο λιμάνι του Πειραιά: Θα δουλέψουμε σκληρά για την ταξιδιωτική εμπειρία των επισκεπτών

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε το λιμάνι του Πειραιά.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας τον Πειραιά, ενόψει της εξόδου για την καλοκαιρινή περίοδο, ενημερώθηκε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

→ Μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Υπουργείο Τουρισμού στη Γ Γ Ναυτιλίας και Λιμένων

Συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Αλεξανδράκη και στελέχη του Λιμενικού ο νέος υπουργός επισκέφθηκε το πρώτο Λιμενικό Τμήμα, ενώ επιθεώρησε και την πρωινή αναχώρηση των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά.

«Σήμερα ήρθα να δω τη κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι διακινήθηκαν πέρυσι για τους καλοκαιρινούς μήνες από το λιμάνι του Πειραιά και φαίνεται ότι και τη φετινή περίοδο ένα αντίστοιχο νούμερο μπορεί και μεγαλύτερο μπορεί να διακινηθεί και πάλι» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.Βαρβιτσιώτης. Πρόσθεσε ότι στόχος, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών των ανθρώπων, με ασφάλεια και σιγουριά για να μπορέσουν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες του λιμενικού σώματος για τη δουλειά που κάνουν στο να βοηθούν για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων της ακτοπλοϊας αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και επισκεπτών της χώρας μας.

«Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία γι αυτούς τους ανθρώπους να είναι ευχάριστη με ασφάλεια και σιγουριά» πρόσθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024