Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΜεταφορά αρμοδιοτήτων από το Υπουργείο Τουρισμού στη Γ Γ Ναυτιλίας και Λιμένων
Τουριστική πολιτική

Μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Υπουργείο Τουρισμού στη Γ Γ Ναυτιλίας και Λιμένων

Μετονομάστηκε η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του υπουργείου Ναυτιλίας σε Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων και παράλληλα, τις προστέθηκαν σημαντικές αρμοδιότητας που σχετίζονται με τις υποδομές λιμένων και υποδομών θαλάσσιου τουρισμού.

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων σύμφωνα με το ΦΕΚ αρ φύλλου 130 και λαμβάνει αρμοδιότητες σχετικά με τα λιμάνια και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Από τη Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού μεταφέρονται στη Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, οργανικών μονάδων, θέσεων προσωπικού και εποπτευόμε νων φορέων, το Τμήμα Χωροθέτησης Υποδομών Θαλάσ σιου Τουρισμού και το Τμήμα Συμβάσεων και Ελέγχου της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής των παρ. 2 και
3 του άρθρου 17 του π.δ. 127/2017 (Α ́ 157).

Επίσης, από τη Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μεταφέρεται στη Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, οργανικών μονάδων, θέσεων προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων, η Διεύθυνση Λιμενικών Υποδομών (Δ 20) της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών Λιμενικών και Κτηριακών Υποδομών του άρθρου 40 του π.δ. 123/2017 (Α΄ 151).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024