Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήCyprus Airways – Δήμος Σκιάθου: Στρατηγική συνεργασία για την προβολή των προορισμών
Προβολή

Cyprus Airways – Δήμος Σκιάθου: Στρατηγική συνεργασία για την προβολή των προορισμών

Πέραν της προαναφερθείσας συνεργασίας, αξίζει να τονιστεί η βαθιά σύνδεση Κύπρου και Σκιάθου ως αδελφοί προορισμοί, πλούσιοι σε πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς.

Σε μία ακόμη σημαντική συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, την Cyprus Airways, προχώρησε ο Δήμος Σκιάθου με σκοπό τη δυναμική προβολή του προορισμού στην Κύπρο στο πλαίσιο των δράσεων συνδιαφήμισης για την καμπάνια προβολής με μεγάλους τουριστικούς ομίλους.

Το πρόγραμμα συνδιαφήμισης περιλαμβάνει ψηφιακή προβολή του προορισμού στην κεντρική ιστοσελίδα της εταιρείας, δημοσιεύματα σε blogs με κείμενο/οδηγό για τη Σκιάθο και αποστολή posts σε σελίδες τουριστικών πρακτόρων.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου καθώς ξεκινάμε απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways προς τη Σκιάθο από τη Λάρνακα. Με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο, αυτή η συνεργασία μεταξύ της Cyprus Airways και του Δήμου Σκιάθου στοχεύει να ενισχύσει την προβολή της Σκιάθου μέσω στοχευμένων ενεργειών μάρκετινγκ. Ως σημαντικός προορισμός για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ο ισχυρός δεσμός μεταξύ των Κυπριακών Αερογραμμών και του Δήμου Σκιάθου θα λειτουργήσει ως κρίσιμος πυλώνας στην κυπριακή ταξιδιωτική βιομηχανία.

Πέραν της προαναφερθείσας συνεργασίας, αξίζει να τονιστεί η βαθιά σύνδεση Κύπρου και Σκιάθου ως αδελφοί προορισμοί, πλούσιοι σε πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς. Αυτές οι δύο εκπληκτικές τοποθεσίες μοιράζονται μια πληθώρα από αξιοθέατα και εμπειρίες που αξίζει να προβάλουμε. Από τις γραφικές παραλίες μέχρι τα ιστορικά τους τοπόσημα, η Κύπρος και η Σκιάθος προσφέρουν μοναδικές και ποικίλες προσφορές που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών. Η συνεργασία μεταξύ των Κυπριακών Αερογραμμών και του Δήμου Σκιάθου δεν στοχεύει μόνο στην ενίσχυση των ταξιδιωτικών ευκαιριών αλλά και στην προώθηση μιας ουσιαστικής ανταλλαγής ιδεών, πολιτισμού και εμπειριών μεταξύ αυτών των δύο προορισμών.” είναι η δήλωση της Cyprus Airways.

“Ο Δήμος Σκιάθου συνεχίζει μέσα από σημαντικές συνεργασίες με διεθνής τουριστικούς ομίλους τη συστηματική και δυναμική προβολή του προορισμού. Η συνεργασία με την Cyprus Airways στοχεύει στην δυναμική παρουσία του προορισμούς στην τουριστική αγορά της Κύπρου και στην ενίσχυση της ροής των επισκεπτών, από μια σημαντική για την Σκιάθο, τουριστική αγορά”, δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023