Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεχίζει να οργώνει την Ευρώπη ο Δήμαρχος Σκιάθου
Εκθέσεις

Συνεχίζει να οργώνει την Ευρώπη ο Δήμαρχος Σκιάθου

Σημαντικές συναντήσεις έκανε στην Ιταλία ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας με στόχο την αύξηση των πτήσεων προς το νησί.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG Travel Experience 2023 στο Ρίμινι της Ιταλίας, συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ σε ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρo, το διάστημα 11 έως 13 Οκτωβρίου 2023.  Η TTG είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην Ιταλία και στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, και ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντής Μαθηνός.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με την Valeria Rebasti, Commercial Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για τη Νότια Ευρώπη, ζητήθηκε ο απολογισμός της συνεργασίας για δράσεις προβολής το 2023 όπου ο Δήμος διέθεσε 25.000 ευρώ, αλλά και η συνεργασία για το 2024, όπου εκτός από την Ιταλία, η προβολή θα περιλαμβάνει και τη Γαλλία με στόχο το 2025 η Σκιάθος να συνδεθεί με απευθείας πτήση με από τις πόλεις που έχει βάση η Volotea, τη Λυών, Νάντη και Μασσαλία. Μάλιστα, η Volotea διαβεβαίωσε ότι μετά την ιδιαίτερα αυξητική τάση των ιταλών επισκεπτών θα συνεχίσει και το 2024 τις 5 πτήσεις την εβδομάδα από Βενετία, Μπάρι και Νάπολη.

Συναντήσεις έγιναν με την Barbara Rebora, Διευθύντρια της Italian Exhibition Group, της εταιρείας που διοργανώνει την έκθεση TTG, για δράσεις προβολής μέσα από την TTG, τον Michele Cattaneo, διευθυντή πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας Edelweiss Air, η οποία φέτος είχε δύο πτήσεις από την Ζυρίχη, με θέμα τη συνεργασία για δράσεις προβολής στην Ελβετία. Ακόμη, ο Δήμος θα συνεχίσει για το 2023 τη συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες easyJet και Wizzair,  εταιρείες που έχουν ήδη απευθείας πτήσεις από την Ιταλία και με τις οποίες είχε προκαλέσει συνεργασία για δράσεις προβολής και συνδιαφήμισης της Σκιάθου.

«Βασικός μας στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Η Σκιάθος παραδοσιακά είναι ένας αγαπητός προορισμός στην ιταλική αγορά και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον με το φετινό καλοκαίρι να καταγράφει αυξημένη εισροή επισκεπτών από την Ιταλία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Προϊσταμένη του ΕΟΤ στην Ιταλία, Σταυρούλα Σκαλτσή, για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα στάδια συμμετοχής του Δήμου,  καθώς και τα στελέχη των αεροπορικών εταιρειών για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ο Δήμος θα συνεχίσει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου μέσα από στρατηγικής σημασίας συνεργασίες και θα αξιοποιεί κάθε ευκαιρία προς αυτήν την κατεύθυνση» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024