Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ easyJet εγκαινιάζει διακοπές στη Σκιάθο
Νέες πτήσεις

Η easyJet εγκαινιάζει διακοπές στη Σκιάθο

Ήδη ξεκίνησαν η easyJet και η easyJet Holidays να πουλούν διακοπές στο νησί της Σκιάθου για το επόμενο καλοκαίρι.

Η easyJet και η easyJet Holidays θα ξεκινήσουν άμεσα να πουλούν διακοπές και πτήσεις στη Σκιάθο για το επόμενο καλοκαίρι. Η εταιρεία θα προσφέρει αναχωρήσεις από τρεις βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου – το Λονδίνο Gatwick, το Bristol και το Manchester. Τα πακέτα διακοπών στη Σκιάθο είναι πλέον σε προσφορά για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι διακοπές για τους Βρετανούς είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από ξενοδοχεία 3-5 αστέρων. Η easyJet και η easyJet Holidays προσφέρουν ήδη πτήσεις και διακοπές σε 15 ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένων της Κέρκυρας, της Κρήτης, της Κω, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

H εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι θα επεκτείνει τη σεζόν του στη Ρόδο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανάκαμψης του νησιού μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές.

Η Σκιάθος διαθέτει 67 παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή στην πόλη του νησιού, τονίζουν Βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο Paul Bixby, εμπορικός διευθυντής, δήλωσε: “Τα ελληνικά νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε για πρώτη φορά οργανωμένες διακοπές στη Σκιάθο».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024