Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΑυξήθηκαν οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κίνα χάρη στο τουρισμό
Οδικές Μεταφορές

Αυξήθηκαν οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κίνα χάρη στο τουρισμό

Car-Rental-1536x864

Η CAR Inc. της Κίνας αναφέρει σημαντική αύξηση στα αιτήματα ενοικιάσεων αυτοκινήτων, επωφελούμενη από έναν ανθεκτικό εσωτερικό τουριστικό κλάδο. Οι cross-city και οι μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις αυξάνονται ιδιαίτερα, ενισχύοντας τον τομέα των υπηρεσιών.

Η Car Inc., μια μεγάλη κινεζική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ανέφερε σημαντική αύξηση στα αιτήματα ενοικίασης αυτοκινήτων κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σύμφωνα με το Silkroadgreek.gr.

Η εταιρεία δήλωσε ότι τα συνολικά αιτήματα για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κίνα αυξήθηκαν κατά περίπου 50% από έτος σε έτος, ξεπερνώντας τα νούμερα από το 2019. Αυτή η αυξημένη ζήτηση μπορεί να αποδοθεί στους πολλούς ανθρώπους που ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Επιπλέον, η εταιρεία τόνισε ότι οι παραγγελίες από νέους χρήστες αυξήθηκαν σχεδόν κατά 80%, σημειώνοντας ένα άνευ προηγουμένου ρεκόρ. Πάνω από το 80% των συνολικών παραγγελιών έγιναν σε διάφορες πόλεις.

Οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κίνα έχουν σημειώσει αύξηση στις μακροχρόνιες ενοικιάσεις πέντε ημερών ή περισσότερο, με αύξηση 70% από έτος σε έτος. Επιπλέον, η Car Inc. δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι τα αιτήματα για υπηρεσίες ενοικίασης νέων ενεργειακών οχημάτων έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 150% από έτος σε έτος, καθώς η υποδομή της χώρας για νέα ενεργειακά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών φόρτισης, βελτιώθηκε το 2019.

Η εγχώρια τουριστική βιομηχανία της Κίνας γνώρισε σημαντική ώθηση αυτό το καλοκαίρι, με περισσότερα από 1,8 δισεκατομμύρια τουριστικά ταξίδια να πραγματοποιούνται. Αυτό έχει δημιουργήσει 1,21 τρισ. γιουάν (περίπου 130 δισ. ευρώ) σε έσοδα από τον τουρισμό. Η εταιρεία ανέφερε άνοδο στις κρατήσεις για υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τις επερχόμενες αργίες του φθινοπώρου και της εθνικής ημέρας, με αύξηση άνω του 200% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και άνω του 30% σε σύγκριση με το 2019. Φέτος, ο τομέας των υπηρεσιών ήταν κρίσιμος για την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας.

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή, οι τιμές για ταξίδια και διαμονή αυξήθηκαν ταχύτερα τον Αύγουστο σε σχέση με το προηγούμενο έτος πράγμα που επιβεβαιώνει την έντονη ζήτηση για κατανάλωση υπηρεσιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024