Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΡόδος, Κέρκυρα και Πάφος στο φθινοπωρινό πρόγραμμα της easyJet για το 2024
Αεροπορικές εταιρείες

Ρόδος, Κέρκυρα και Πάφος στο φθινοπωρινό πρόγραμμα της easyJet για το 2024

easyJet

Πτήσεις για το φθινοπωρινό πρόγραμμα του 2024 είναι τώρα σε προσφορά με θέσεις σε πάνω από 137 προορισμούς από το Ην. Βασίλειο, διαθέσιμες για κράτηση, μεταξύ 2 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου 2024.

Η easyJet παρουσίασε το πρόγραμμά της για το φθινόπωρο του 2024 ως μέρος του “Orange Drop”, ενός επιλεγμένου πακέτου προσφορών και προτάσεων, από την εταιρεία κάθε εβδομάδα.

Περισσότερες από 133.000 πτήσεις μεταξύ 2 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου 2024 είναι διαθέσιμες για κράτηση σε ολόκληρο το δίκτυο της easyJet. Από αυτές, περισσότερες από 68.000 πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο διατίθενται τώρα προς πώληση.

Η εταιρεία θα πετά προς 137 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή από 21 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπάρχουν επίσης χιλιάδες πακέτα διακοπών για το φθινόπωρο του 2024 για κράτηση μέσω της easyJet Holidays σε ακόμη περισσότερους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων στους Βρετανούς για τον ήλιο του χειμώνα, Καναρίων Νήσων, Μάλτας και Πάφου, αλλά και αποδράσεις σε πόλεις, όπως η Βουδαπέστη, το Ρέικιαβικ και το Παρίσι.

Η easyJet Holidays προσφέρει πακέτα διακοπών (πτήσεις, ξενοδοχείο, αποσκευές 23 κιλών και μεταφορές σε διακοπές στην παραλία), που καλύπτονται από την υπηρεσία Ultimate Flexibility, με ελευθερία αλλαγής κράτησης, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εγγύηση καλύτερης τιμής.

Οι ναύλοι για το Φθινόπωρο 2024 είναι πλέον διαθέσιμοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, από:

  • London Gatwick προς Άμστερνταμ, Λυών, Μάλαγα, Φάρο και Ίμπιζα
  • Λούτον του Λονδίνου προς Βαρκελώνη, Πράγα, Πάλμα, Φάρο και Μάλαγα
  • Μπρίστολ προς Εδιμβούργο, Γενεύη, Βενετία και Ίμπιζα
  • Μπέρμιγχαμ προς Μπέλφαστ, Βερολίνο και Μάλαγα
  • Μάντσεστερ προς Μπέλφαστ, Βενετία, Πράγα και Ρόδο
  • Λίβερπουλ προς Τζέρσεϊ, Βαρκελώνη, Νίκαια και Κέρκυρα
  • Εδιμβούργο προς Κοπεγχάγη, Λυών, Τενερίφη και Φουερτεβεντούρα
  • Γλασκώβη προς Σαουθάμπτον, Βαρκελώνη, Πάλμα και Φάρο
  • Μπέλφαστ προς Μπορντό, Παρίσι και Ρόδο

Τον περασμένο μήνα η αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε 12 νέα καλοκαιρινά δρομολόγια, όπως τα Λονδίνο Luton και Μάντσεστερ προς Reus, Μπρίστολ προς Μάλτα, Λίβερπουλ, Γλασκώβη και Μπέλφαστ προς Enfidha και Μπέλφαστ και Γλασκώβη προς Λάρνακα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024