Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕκλογή Μαρινάκου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων
Εκλογές ΠΟΞ

Εκλογή Μαρινάκου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Στις εκλογές της Π.Ο.Ξ. στο Divani Caravel στην Αθήνα, υψηλή συμμετοχή και εκλογή του Κων/νου Μαρινάκου ως Προέδρου.

Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με σημαντικές ανατροπές ολοκληρώθηκαν οι Αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα την 12η Οκτωβρίου 2023.

Οι εκλογές παρουσίασαν πρωτοφανές ενδιαφέρον για το ιστορικό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εφόσον καταγράφηκε ο υψηλότερος ιστορικά αριθμός υποψηφίων για το νέο ΔΣ και η μεγαλύτερη συμμετοχή ψηφισάντων προέδρων και αντιπροσώπων προερχόμενων από τις 52 Ενώσεις από όλη την Ελλάδα μέλη τη ΠΟΞ. Μεταξύ των υποψηφίων για το νέο ΔΣ συμμετείχε και ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Επικ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Μαρινάκος ο οποίος εξελέγη πανηγυρικά μεταξύ των Τακτικών Μελών του νέου ΔΣ συγκεντρώνοντας σε ψήφους το 46% εκ των συμμετεχόντων εκλεκτόρων.

Τα νέα 12 τακτικά μέλη που θα διοικήσουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων τα επόμενα τρία έτη είναι: Γιάννης Χατζής (Ρόδος), Ευγένιος Βασιλικός (Αθήνα), Άγγελος Καλλίας (Δράμα), Ανδρέας Μανδρίνος (Θεσσαλονίκη), Μανώλης Γιαννούλης (Χανιά), Ντίνα Σβύνου (Κως), Γεράσιμος Τιμοθεάτος (Κεφαλονιά – Ιθάκη) , Αντιγόνη Μαϊστράλη (Χίος), Κων/νος Μαρινάκος (Αρκαδία), Ηρακλής Τσιτλακίδης (Πιερία), Μπάμπης Βούλγαρης (Κέρκυρα), και Ιορδάνης Μιχαηλίδης (Δυτική Μακεδονία).
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν: Σουρέλης Σπύρος (Ιωάννινα), Τσακαλάκης Εμμανουήλ (Ρέθυμνο), Λασπάς Ιωάννης (Χαλκιδική), Παπαϊωάννου Ειρήνη (Λάρισα), Κατσαράς Ευάγγελος (Νάξος), Ηλιόπουλος Αντώνης (Σαντορίνη), Εξάρχου Έφη (Ιωάννινα)

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και νέο μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Κων/νος Μαρινάκος μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών της ΠΟΞ δήλωσε: «Αισθάνομαι την βαθιά ανάγκη να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους συναδέλφους μου για την εκλογή τους ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του νέου ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλους τους αντιπροσώπους των Ενώσεων Ξενοδόχων από όλη την Επικράτεια που συμμετείχαν στις τρέχουσες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας και με την ψήφο τους και την πίστη τους στο πρόσωπό μου, μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργά στην ανάδειξη και διεκδίκηση των ‘’καυτών’’ ζητημάτων του κλάδου και στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων του αύριο. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου αντιπροσώπους των Ενώσεων Ξενοδόχων της Πελοποννήσου για την ομόφωνη και συμπαγή στήριξή τους σε κάθε βήμα και στόχο που από κοινού θέτουμε. Η επόμενα μέρα από όλους μας απαιτεί σκληρή δουλειά, νηφαλιότητα, στρατηγική και ενότητα».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024