Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Εξορμήσεις στις κυριότερες τουριστικές αγορές

Κύπρος: Εξορμήσεις στις κυριότερες τουριστικές αγορές

Η Συντονιστική Επιτροπή Τουρισμού Αγίας Νάπας – Πρωταρά έχει οργανώσει μια σειρά από εξορμήσεις στις κυριότερες τουριστικές αγορές της Κύπρου με στόχο την τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής συμμετέχοντας […]

Η Συντονιστική Επιτροπή Τουρισμού Αγίας Νάπας – Πρωταρά έχει οργανώσει μια σειρά από εξορμήσεις στις κυριότερες τουριστικές αγορές της<...> Κύπρο<.>υ με στόχο την τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής συμμετέχοντας σε περισσότερες εκθέσεις, και προγραμματίζοντας διάφορες εκδηλώσεις, στις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της περιοχής σε συνεργασία με τους δύο Δήμους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας ετοίμασαν ένα νέο πρόγραμμα εξορμήσεων, σε μια περίοδο δύσκολη για τον κυπριακό τουρισμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκθέσεις και σεμινάρια που διοργάνωσε ο KOT στη Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, Ελλάδα, Ουκρανία, Ελβετία, Πολωνία, κ.α.

Η πρώτη κίνηση για το 2002 θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, με την συμμετοχή στην έκθεση της Ουτρέχτης, ενώ θα ακολουθήσει από τις 17-27 Ιανουαρίου συμμετοχή στις εκθέσεις της Βέρνης, της Ζυρίχης και της Στουτγάρδης.

Το πρόγραμμα, που μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις διεθνές εξελίξεις, μέχρι τον Απρίλιο προβλέπει συμμετοχή σε εκθέσεις και σεμινάρια στη Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία, Αυστρία, Ρωσία, Ουκρανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σουηδία και Βέλγιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024