Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑύξηση παρουσιάζει η επιβατική κίνηση της KLM

Αύξηση παρουσιάζει η επιβατική κίνηση της KLM

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία KLM, η επιβατική της κίνηση παρουσίασε αύξηση το μήνα Δεκέμβριο σε σχέση με το μήνα Νοέμβριο. Βέβαια ακόμα τα ποσοστά παρουσιάζουν μείωση σε σχέση με […]

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία KLM<.>, η επιβατική της κίνηση παρουσίασε αύξηση το μήνα Δεκέμβριο σε σχέση με<...> το μήνα Νοέμβριο. Βέβαια ακόμα τα ποσοστά παρουσιάζουν μείωση σε σχέση με την επιβατική κίνηση άλλων μηνών.

Η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρίας αναφέρει ότι η μείωση της επιβατικής κίνησης ήταν μικρότερη το συγκεκριμένο μήνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η επανέρχεται σταδιακά η εμπιστοσύνη των επιβατών στις αερομεταφορές, αρκετούς μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι η επιβατική κίνηση της ολλανδικής εταιρίας μειώθηκε κατά 10%, σε αντίθεση με το μήνα Νοέμβριο, όπου το αντίστοιχο ποσοστό άγγιξε το 18%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η πορεία της μετοχής της η οποία σημείωσε κέρδη της τάξης του 5%.

Στελέχη της πάντως υποστηρίζουν μετά και από την εξέλιξη αυτή ότι ίσως τελικά η μείωση της επιβατική κίνησης να μην είναι όσο τραγική είχε αρχικά ανακοινωθεί, δεδομένου ότι οι ταξιδιώτες αρχίζουν σταδιακά να αυξάνονται και πάλι, επιλέγοντας μάλιστα και τις υπερατλαντικές πτήσεις που τελευταία είχαν υποχωρήσει δραματικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024