Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗΠΑ: Περισσότερες γυναίκες αγοράζουν διακοπές από το Internet

ΗΠΑ: Περισσότερες γυναίκες αγοράζουν διακοπές από το Internet

Σύμφωνα με την έρευνα του Pew Internet and American Life Project, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αριθμός των γυναικών που αγοράζουν διακοπές από το Internet έχει αυξηθεί […]

Σύμφωνα με την έρευνα του Pew Internet and American Life Project, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αριθμός των γυναικών που<...> αγοράζουν διακοπές από το Internet έχει αυξηθεί σημαντικά και μάλιστα για πρώτη φορά έχει ξεπεράσει αυτόν των ανδρών.

Ακόμα, η έρευνα αποκαλύπτει ότι το κλασικό 'προφίλ' του χρήστη του Internet που ταυτιζόταν με αυτό του νέου λευκού και ευκατάστατου άνδρα, έχει αρχίσει να διαφοροποιείται και να περιλαμβάνει περισσότερες μειονότητες. 'Ο εμπλουτισμός αυτός του προφίλ, οφείλεται στο γεγονός ότι το Internet έχει αρχίσει να μοιάζει περισσότερο με τον πραγματικό κόσμο', δήλωσε ο διευθυντής του οργανισμού κ. Lee Rainie.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οργανισμού, ήταν θέμα χρόνου να φθάσουν και μάλιστα να ξεπεράσουν οι γυναίκες τους άνδρες στην αγορά διακοπών από το Internet, αφού αυτές αποφασίσουν στις περισσότερες περιπτώσεις για το τόπο και τον τρόπο των διακοπών των οικογενειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024