Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟλοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ "Aegean Airlines Pro-Am" στην Κύπρο
Το φετινό τουρνουά διεξήχθη από 30 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ "Aegean Airlines Pro-Am" στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ Aegean Airlines Pro-Am, στις εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resort & Golf, στην Κύπρο.

Στο βραβευμένο ξενοδοχείο Aphrodite Hills Resort & Golf, στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, για έβδομη συνεχή χρονιά, το διεθνές τουρνουά γκολφ “Aegean Airlines Pro-Am”.

Το επιτυχημένο τουρνουά της Aegean, που συγκέντρωσε 180 παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 13 χώρες του κόσμου, διεξήχθη επί 4 ημέρες στο διεθνών προδιαγραφών και 18 οπών γήπεδο γκολφ του Aphrodite Hills, σχεδιασμένο από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Cabell Robinson. Το Aphrodite Hills Resort & Golf, με τις εγκαταστάσεις του, συνέβαλαν στην επιτυχία του 7ου “Aegean Airlines Pro-Am”.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το τουρνουά διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα των PGAs της Ευρώπης και υπό την πλήρη υποστήριξη του PGA της Ελλάδας, της Κυπριακής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το φετινό τουρνουά, το οποίο διεξήχθη από 30 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου 2012, τίμησαν με τη συμμετοχή τους 45 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες. Οι 45 επαγγελματίες παίκτες συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά διεκδικώντας σε επαγγελματικό επίπεδο το υψηλότερο prize fund της Ευρώπης σε αγώνα Pro- Am για επαγγελματίες. Για δεύτερη χρονιά, στο τουρνουά έγινε χρήση ηλεκτρονικού συστήματος συλλογής σκορ μέσω της Vpar, ενώ υπήρχε απευθείας μετάδοση live scoring και δυνατότητα χρήσης GPS της Golf Buddy.
 
Μετά από έντονο ανταγωνισμό, νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών του 7ου “Aegean Airlines Pro-Am” αναδείχθηκε ο Ισπανός Zeke Martinez (Ιταλία), ενώ δεύτερος ακολούθησε ο Ουαλός Liam Bond (Βρετανία). Στην κατηγορία των ομάδων την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα από το Marriot St Pierre Country Club, με τον επαγγελματία παίκτη Liam Bond, ενώ δεύτερη ήρθε η ομάδα του Lamborghini Golf Club με τον επαγγελματία παίκτη Zeke Martinez. Το  χρηματικό ποσό των 62.700 ευρώ μοιράστηκε στους 45 PGA επαγγελματίες, ενώ δόθηκαν έπαθλα – δώρα στους ερασιτέχνες. Ο πρώτος στην κατάταξη επαγγελματίας Zeke Martinez έλαβε το Τρόπαιο Aegean Airlines Pro-Am”, μαζί με μια επιταγή 7.000 ευρώ.

Παράλληλα, όπως κάθε τουρνουά Aegean Airlines Pro-Am, έτσι και το φετινό, συνέδεσε το όνομά του με έναν κοινωφελή σκοπό. Σε αυτό το πλαίσιο, το 7ο Aegean Airlines Pro-Am προσέφερε το ποσό των 8.000 ευρώ στο Ίδρυμα “Χρήστου Στέλιου Ιωάννου”. Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίζεται η λειτουργία του Ιδρύματος, είναι η αντιμετώπιση των ατόμων με πνευματική υστέρηση ως ανθρώπων με ανάγκες, αισθήματα, δικαιώματα, ικανότητες, ενδιαφέροντα αλλά και υποχρεώσεις.

Ο πρόεδρος της Aegean Airlines, κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, ο διευθύνων σύμβουλος των PGAs της Ευρώπης, κ. Ian Randell, οι κ.κ. Μάριος και Πλάτων Λανίτης από την Lanitis Group of Companies, o κ. Τάκης Γκώνιας, ο κ. Christian Karembeu, ο κ. Predrag Djordjevic, και η νομική σύμβουλος της Aegean Airlines, κα Κάτια Αβραμίδου, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου της τελετής λήξης, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024