Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ αυστριακή τηλεόραση προβάλει τη Ζάκυνθο
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από 1η έως 5 Ιουνίου

Η αυστριακή τηλεόραση προβάλει τη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος θα προβάλλεται προσεχώς στην αυστριακή τηλέοραση ORF και ειδικότερα στην ταξιδιωτική εκπομπή Βesser Reisen.

Για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για την προβολή της Ζακύνθου αποτελεί η φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου της αυστριακής τηλεόρασης στο νησί του Ιονίου.

Η προβολή της Ζακύνθου θα γίνει με περιοδικές επαναλήψεις, στο γερμανικό, ελβετικό (μέσω του δορυφορικού καναλιού 3 SAT) και αυστριακό κοινό, και η υλοποίηση οφείλεται στην άριστη συνεργασία της αυστριακής τηλεόρασης και των επιχειρηματιών της Ζακύνθου.

Το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης και προσωπικά ο προϊστάμενος κ. Παναγιώτης Σκορδάς, είχε την εποπτεία και τον συντονισμό, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύφθησαν απο την εταιρεία Lauda air του ομίλου της Austrian Airlines.

Η Ζάκυνθος είναι ενταγμένη στα προγράμματα όλων των αυστριακών Tour Operator και αποτελεί δημοφιλή και συνεχώς ανερχόμενο προορισμό για τους Αυστριακούς.

Το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ έχει διάρκεια 20΄λεπτών και θα πρόβαλλεται και on line  στην ιστοσελίδα www.besserreisen.tv, όπως επίσης στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Αυστρίας (1 εκατομ. φύλλα) www.krone.tv/reisen και στο youtube για τουλάχιστον 24 εβδομάδες.

Οι διοργανωτές της πρωτοβουλία ευχαριστούν θερμά τους επιχειρηματίες και το προσωπικό των ξενοδοχείων: Mediterranean beach resort, Eleon Grand resort hotel & spa, Zante Park hotel, Beveldere luxury suites, Aquarious hotel, Arion hotel και Tsilivi Beach hotel & suites, όπως επίσης το δήμαρχο Ζακύνθου και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για την άψογη φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024