Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧωρίς βίζα για τουρισμό από την Τουρκία σε πέντε νησιά του Ανατ. Αιγαίου
Αφορά τα νησιά Ρόδος, Κως, Σάμος, Χίος και Λέσβος

Χωρίς βίζα για τουρισμό από την Τουρκία σε πέντε νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Πιλοτικό πρόγραμμα διευκόλυνσης της διαδικασίας χορήγησης θεωρήσεων σε υπηκόους τρίτων χωρών που προέρχονται από την Τουρκία, άρχισε από χθες και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, πιλοτικό πρόγραμμα διευκόλυνσης της διαδικασίας χορήγησης θεωρήσεων σε υπηκόους τρίτων χωρών που προέρχονται από την Τουρκία, ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 6 Ιουνίου, και τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Οι θεωρήσεις εισόδου θα γίνονται σε πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα στα νησιά Ρόδος, Κως, Σάμος, Χίος και Λέσβος, στα οποία διατίθεται η απαραίτητη υποδομή και το κατάλληλο προσωπικό για τη διεξαγωγή των συνοριακών ελέγχων και τη χορήγηση θεωρήσεων.

Η εφαρμογή του προγράμματος γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αφορά θεωρήσεις εισόδου σε συγκεκριμένους τόπους με βραχύχρονη διάρκεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024