Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠοδηλατόδρομος θα συνδέει την Ακαδημία Πλάτωνος με τον Κεραμεικό
Το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο μετά τον Ιούνιο του 2012

Ποδηλατόδρομος θα συνδέει την Ακαδημία Πλάτωνος με τον Κεραμεικό

Ποδηλατόδρομο, ο οποίος θα συνδέει τους αρχαιολογικούς χώρους της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Κεραμεικού, καθώς και εγκατάσταση πιλοτικού συστήματος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Την κατασκευή ποδηλατόδρομου που θα συνδέει τους αρχαιολογικούς χώρους της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Κεραμεικού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, ενώ στα σχέδια του δήμου είναι η εγκατάσταση πιλοτικού συστήματος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο μετά τον Ιούνιο του 2012.

Σε ό,τι αφορά στο μεγάλο ποδηλατόδρομο που θα συνδέει το Φάληρο με την Κηφισιά ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι οι διαδικασίες για την προκήρυξη κατασκευής τμήματος που θα διέρχεται από το δήμο Αθηναίων βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.

Τέλος, μία ακόμα πρωτοβουλία του δήμου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής ποδηλάτου, εφόσον καταθέσουν αποδεικτικά στοιχεία, να παραλάβουν κάποιο από τα εγκαταλελειμμένα ή κατασχεμένα που φυλάσσονται στο δήμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024