Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του Castello Boutique Resort & Spa από το TripAdvisor
Βραβείο "Certificate of Excellence" για το 2012

Βράβευση του Castello Boutique Resort & Spa από το TripAdvisor

Το ξενοδοχείο Castello Boutique Resort & Spa, που βρίσκεται στην Κρήτη, βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor, με το βραβείο “Certificate of Excellence" για το 2012.

Το δύο ετών ξενοδοχείο Castello Boutique Resort & Spa στο χωριό Σίσσυ του νομού Λασιθίου στην Κρήτη, βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor, με το βραβείο “Certificate of Excellence” για το έτος 2012 για την βαθμολογία που έλαβε, η οποία έφτασε το άριστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το βραβείο αυτό δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο και “το βραβείο αυτό κάνει περήφανο όλους εμάς στο Castello Boutique Resort & Spa, οι οποίοι προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας μέσα από υψηλή ποιότητα υπηρεσιών”, αναφέρει ο γενικός διευθυντής του Castello Boutique Resort & Spa, κ. Νίκος Κριτσωτάκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024