Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜε ανανεωμένο website το Extravagant Travel

Με ανανεωμένο website το Extravagant Travel

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα από την Travel Media Applications (www.tma.gr) και βρίσκεται ήδη online στη διεύθυνση www.extravagantravel.com ο ανανεωμένοςδικτυακός τόπος (website) του ταξιδιωτικού γραφείου `Extravagant Travel`, προσφέροντας στο κοινό μια πλήρη παρουσίαση […]

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα από την Travel Media Applications (www.tma.gr) και βρίσκεται ήδη online στη διεύθυνση www.extravagantravel.com ο ανανεωμένος<...>δικτυακός τόπος (website) του ταξιδιωτικού γραφείου `Extravagant Travel`, προσφέροντας στο κοινό μια πλήρη παρουσίαση του γραφείου και των προσφερόμενων υπηρεσιών του, καθιστώντας το παράλληλα ισχυρό επικοινωνιακό εργαλείο για την εταιρία.

Το Extravagant Travel είναι ένα καταξιωμένο boutique ταξιδιωτικό γραφείο παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, για το οποίο ο κάθε ταξιδιώτης είναι μοναδικός και για αυτό το λόγο άλλωστε όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες του είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό όλων των ατόμων. Το προσωπικό του Extravagant Travel είναι άρτια εκπαιδευμένο και συνεπώς απόλυτα ικανό να προσφέρει στον ταξιδιώτη εξειδικευμένη πληροφόρηση για τον οποιοδήποτε προορισμό, είτε πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές είτε πολυήμερες.

Στο Extravagant Travel όλα εκείνα που ενδιαφέρουν τον πελάτη λαμβάνουν ιδιαίτερης προσοχής, είτε έχουν να κάνουν με αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, είτε με επαγγελματικό, είτε με ιατρικό, είτε με πνευματικό ή πολιτιστικό τουρισμό, αφού κύριος στόχος του γραφείου είναι η εκάστοτε ταξιδιωτική εμπειρία να μένει αξέχαστη στον πελάτη και να θέλει να την βιώσει ξανά στο μέλλον.

Σύμφωνα με την Chief Executive του Extravagant Travel, κ. Σμαράγδα Ιγγλέσση, “το Extravagant Travel είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό τουριστικό γραφείο. Είναι μια εκπληκτική ομάδα, που μοιράζεται το ίδιο πάθος για τα ταξίδια με τους πελάτες της, παρέχοντας αξιοθαύμαστες προσωπικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της, ανεξαρτήτως απαιτήσεων. Κύρια φιλοσοφία μας είναι ο ποιοτικός τουρισμός, συνοδευόμενος από την εξειδίκευση και την γνώση, ώστε να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στους πελάτες μας για να επιλέξουν τις διακοπές που επιθυμούν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024