Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈμεσα θετικές σε συνεργασίες οι Μινωικές Γραμμές

Έμεσα θετικές σε συνεργασίες οι Μινωικές Γραμμές

Έμεσα, άφησε ανοιχτό το θέμα της συνεργασίας της με άλλες εταιρίες του χώρου η εταιρία ‘Μινωικές Γραμμές’, με ανακοίνωσή της. Στην ανακοίνωσή της η εταιρία δεν αρνήθηκε τις συνομιλίες της […]

Έμεσα, άφησε ανοιχτό το θέμα της συνεργασίας της με άλλες εταιρίες του χώρου η εταιρία 'Μινωικές Γραμμές<.>', με ανακοίνωσή της<...>. Στην ανακοίνωσή της η εταιρία δεν αρνήθηκε τις συνομιλίες της με ελληνικές και ξένες εταιρίες μεταξύ των οποίων οι ANEK, Επιχειρήσεις Αττικής, Stena Lines, P & O και Sea Containers που κατά καιρούς έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει τα εξής:

"Mε αφορμή δημοσιεύματα και με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των μετόχων μας, του επενδυτικού κοινού αλλά και του αναγνωστικού κοινού, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα κάτωθι: Δεδομένων των οικονομικών μεγεθών των Mινωικών Γραμμών, της εμπειρίας και του κύρους που διαθέτουν, καθώς και των αναπτυξιακών προοπτικών τους στην Eλλάδα και το εξωτερικό, μετά και την ολοκλήρωση του επενδυτικού τους προγράμματος, είναι λογικό και αναμενόμενο να δέχονται προτάσεις για συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα από άλλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται τόσο στην Eλλάδα, όσο και στην Eυρωπαϊκή Eνωση. H διοίκηση της εταιρείας, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των μετόχων της και την ενημέρωση της κοινής γνώμης, εξετάζει και αξιολογεί πάντα, με ιδιαίτερη προσοχή όλες αυτές τις προτάσεις και θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις. Aυτή η προσπάθεια δεν θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων μας".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024