Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες συνεργασίες της Hotel World σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο

Νέες συνεργασίες της Hotel World σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο

Η εταιρία Hotel World που δραστηριοποιείται και στον ελλαδικό χώρο, παρουσίασε στα πλαίσια της World Travel Market, WTM 2001 τις νέες δυνατότητες της μέσω του Internet αλλά και των ηλεκτρονικών […]

Η εταιρία Hotel World<.> που δραστηριοποιείται και στον ελλαδικό χώρο, παρουσίασε στα πλαίσια της World Travel Market, WTM<.> 2001 τις νέες δυνατότητες<...> της μέσω του Internet αλλά και των ηλεκτρονικών καναλιών πωλήσεων.

Στο περίπτερο της εταιρίας το TDN συνάντησε τον κ. Χρίστο Παναρέτου, διευθυντή της Hotel World Ελλάδος ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι η πορεία της εταιρίας στην Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλη αύξηση και μάλιστα πρόκειται να συμπεριληφθούν στο σύστημα της Hotel World και τα ξενοδοχεία Maris.

Αυτή την χρονιά, υπολογίζεται ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα διανομής τουριστικών προϊόντων θα δημιουργήσουν περισσότερες από 50 εκατ. κρατήσεις δωματίων, και περίπου 14 δισ. δολάρια Αμερικής έσοδα. Οι περισσότερες από αυτές τις κρατήσεις γίνονται από ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους με αποτέλεσμα να δημιουργείται για το ξενοδοχείο ένα μεγάλο εμπορικό όφελος.

Στην φωτογραφία που είναι από το περίπτερο της Hotel World στην WTM 2001, εικονίζεται η κ. Emma Wilkin και ο κ. Χρίστος Παναρέτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024