Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα για τον Τουρισμό διοργανώνουν οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

Ημερίδα για τον Τουρισμό διοργανώνουν οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

Ημερίδα με θέμα ‘Νέες πολιτικές τουριστικής ανάπτυξης και επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη’ διοργανώνουν οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (Σ.Τ.Ε) του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτήριο Ηρακλείου, […]

Ημερίδα με θέμα 'Νέες πολιτικές τουριστικής ανάπτυξης και επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη' διοργανώνουν οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (Σ.Τ.Ε<.>) του<...> Υπουργείου Ανάπτυξης. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτήριο Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ – ΗΛΙΟΣ, Κοκκίνι Χάνι, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2001 και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, επαγγελματικές ενώσεις του κλάδου, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, και αποφοίτους Τουριστικών Σχολών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις προοπτικές ενίσχυσης της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τις εξελίξεις στον κλάδο, και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024