Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜέχρι και αυτή την εβδομάδα οι αιτήσεις για τις 7ήμερες εκδρομές

Μέχρι και αυτή την εβδομάδα οι αιτήσεις για τις 7ήμερες εκδρομές

Παράταση στην ημερομηνία καταβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα 7ήμερων εκδρομών, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, που διανύουμε να καταθέσουν…

Παράταση στην ημερομηνία καταβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα 7ήμερων εκδρομών,<...>ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, που διανύουμε να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Να υπενθυμιστεί ότι η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εκδρομές είχε ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου και κανονικά έληγε την Παρασκευή 1 Ιουλίου, εξαιτίας όμως της αυξημένης ζήτησης, δόθηκε παράταση έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού έχουν προγραμματιστεί τρεις εκδρομές, με συμμετοχή 87 ατόμων η καθεμιά, ενώ σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος αριθμός ατόμων θα γίνει κλήρωση για την επιλογή των ατόμων, όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα `Ροδιακή` η διευθύντρια της Εργατικής Εστίας, κ. Ελένη Παπαποστόλου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι φέτος από την Εργατική Εστία δεν θα πραγματοποιηθούν μονοήμερες εκδρομές σε κοντινά νησιά, όπως τα προηγούμενα χρόνια, καθώς αντί αυτού διοργανώνονται οι παραπάνω 7ήμερες εκδρομές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024