Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Τήνο, Σύρο, Μύκονο, Κω, Σάμο και Λέσβο

Κρουαζιέρες για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας

Αναχώρησε το Σάββατο 20 Μαΐου από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της ΑΝΕΚ Lines η πρώτη κρουαζιέρα για τη φετινή χρονιά δικαιούχων παροχών του Οργανισμού Εργατικής […]

Αναχώρησε το Σάββατο 20 Μαΐου από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της ΑΝΕΚ Lines η πρώτη<...> κρουαζιέρα για τη φετινή χρονιά δικαιούχων παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, με κατεύθυνση τα νησιά Τήνο ή Σύρο – Μύκονο – Κω – Σάμο – Λέσβο. Πρόκειται για ένα ελκυστικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αναψυχής πέντε ημερών, που προσφέρει εντελώς δωρεάν στον κόσμο α) 4 διανυκτερεύσεις εντός του πλοίου, β) πλήρη διατροφή, καθώς επίσης έκπτωση 20% σε ποτά και σκευάσματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που συντελείται στον Οργανισμό, με κοινωνική ευαισθησία, για πρώτη φορά, ενέταξε στις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν από τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας, αριθμό παιδιών από τα “Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος” και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη κρουαζιέρα σήμερα, 24 Μαΐου, με την ίδια κατεύθυνση, ενώ από το λιμάνι του Πειραιά οι κρουαζιέρες θα γίνουν στις 29 Μαΐου και 2 Ιουνίου με προορισμό τα νησιά Ρόδο – Κω – Σάμο – Τήνο ή Σύρο – Μύκονο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024