Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΛΑ.Ο.Σ.: Η Ελλάδα απέτυχε να πάρει σημαντική θέση στον χρυσοφόρο τομέα της κρουαζιέρας
Κρουαζιέρα

ΛΑ.Ο.Σ.: Η Ελλάδα απέτυχε να πάρει σημαντική θέση στον χρυσοφόρο τομέα της κρουαζιέρας

Αποτυχία του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με το πολυετές αίτημα του τουριστικού κλάδου για να δημιουργηθούν οι συνθήκες, ώστε να ξεκινούν οι κρουαζιέρες από την Ελλάδα (home porting) 'έμεινε και πάλι στα χαρτιά', δηλώνει ο ΛΑ.Ο.Σ.

“Για ακόμα μία χρονιά η Ελλάδα απέτυχε να πάρει σημαντική θέση στον χρυσοφόρο τομέα της κρουαζιέρας. Το πολυετές αίτημα του τουριστικού κλάδου για να δημιουργηθούν οι συνθήκες, ώστε να ξεκινούν οι κρουαζιέρες από την Ελλάδα (home porting) έμεινε και πάλι στα χαρτιά” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΛΑ.Ο.Σ.

“Την ίδια ώρα που εμείς γυρίζουμε κακόγουστα βίντεο, με πρωταγωνίστρια την υπουργό Τουρισμού, οι Τούρκοι επενδύουν σημαντικά ποσά και προσελκύουν μεγάλη μερίδα κρουαζιερόπλοιων. Το home porting θα προσφέρει περίπου 2 εκατ. επιβάτες που θα ξεκινούν την κρουαζιέρα τους από την Ελλάδα με προσδοκώμενα έσοδα, άνω των 2 δισ. ευρώ ετησίως. Ο ΛΑ.Ο.Σ πιστεύει ότι τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού δε λύνονται μέσα στα γραφεία και πίσω από τις καρέκλες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024