Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠλήρως μηχανογραφημένο θα λειτουργεί το λιμάνι του Πειραιά

Πλήρως μηχανογραφημένο θα λειτουργεί το λιμάνι του Πειραιά

Εντός των ημερών αναμένεται να λειτουργήσει το λιμάνι του Πειραιά και ειδικά ο Σταθμός των Eμπορευματοκιβωτίων, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μηχανογραφικά και με το ολοκληρωμένο σύστημα Navis το […]

Εντός των ημερών αναμένεται να λειτουργήσει το λιμάνι του Πειραιά και ειδικά ο Σταθμός των Eμπορευματοκιβωτίων, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μηχανογραφικά και με το ολοκληρωμένο σύστημα<...> Navis το οποίο ο OΛΠ<.> προμηθεύθηκε από την εταιρία Intrasoft.

Η μηχανογραφημένη λειτουργία του πρώτου λιμανιού της χώρας σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του OΛΠ που καλείται πλέον να προσαρμόσει τις βασικές επιχειρησιακές του λειτουργίες και πρακτικές στις απαιτήσεις του νέου συστήματος.

Ανάλογη προσαρμογή απαιτείται και στον τρόπο εργασίας του προσωπικού το οποίο πλέον οφείλει να υπακούσει στη λογική που επιβάλλει το νέο σύστημα και να πειθαρχήσει στους αυστηρούς κανόνες της μηχανογράφησης.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύσεις υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία για την κατάσταση που θα επικρατήσει στις 25 Νοεμβρίου που θα είναι και η πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου συστήματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024