Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣτο χρηματιστήριο ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς

Στο χρηματιστήριο ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς

Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση εισαγωγή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε στο χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών μετά την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων με την οποία δημιουργείται εταιρία, που θα […]

Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση εισαγωγή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε στο χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών μετά την απόφαση<...> της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων με την οποία δημιουργείται εταιρία, που θα αναλάβει τη λειτουργία, διαχείριση και εκμετάλλευση των επιχειρηματικών λειτουργιών του οργανισμού. Με την απόφαση που υπογράφεται από τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννο Παπαϊωάννου, Ανάπτυξης κ. Νικ. Χριστοδουλάκη και Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστο Παπουτσή, ορίζεται ότι η ιδιοκτησία των παγίων στοιχείων θα εξακολουθήσει να ανήκει στον οργανισμό.

Στο μεταξύ, με την ίδια απόφαση ανατίθενται τα έργα: Tης παροχής υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου στην εταιρία BANK OF AMERICA N.A.
Tης παροχής υπηρεσιών σχεδιασμού και αναδιάρθρωσης στην εταιρία KANTOP Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε.
Tης παροχής υπηρεσιών νομικού συμβούλου από κοινού από δικηγορική εταιρία "Ι.Β. – Χατζηπροδρόμου – Ε.Π. Τριανταφύλλου και Συνεργάτες" και από δικηγορικό γραφείο Σ. Σαγιάς και Συνεργάτες.
Της παροχής υπηρεσιών εκτιμητή – αποτιμητή από εταιρία AMERICAN APPRAISAL
Της παροχής υπηρεσιών Λογιστικού – Φορολογικού Συμβούλου από εταιρία KPMG.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024