Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΔράσεις για τον τουριστικό τομέα στο Ε.Π.ΑΝ.

Δράσεις για τον τουριστικό τομέα στο Ε.Π.ΑΝ.

Δράσεις κατάρτισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα του τουρισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Επιχειρησιακό ΠρόγραμμαΑνταγωνιστικότητα (Ε.Π.ΑΝ.). Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται οι ακόλουθες δράσεις: Ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση εργαζομένων σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα. […]

Δράσεις κατάρτισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα του τουρισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα<...>Ανταγωνιστικότητα (Ε.Π.ΑΝ.).

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται οι ακόλουθες δράσεις:


  • Ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση εργαζομένων σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα. Απευθύνεται σε ξενοδοχειακές μονάδες Γ` κατηγορίας και άνω, σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη λειτουργία εγκαταστάσεων ειδικής τουριστικής υποδομής (συνεδριακά κέντρα, χιονοδρομικά κέντρα, κέντρα θαλασσοθεραπείας, τουριστικά λιμάνια, κ.λ.π.) και σε επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

  • Καινοτόμα προγράμματα συμπληρωματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης για αποφοίτους τουριστικής εκπαίδευσης, με αντικείμενο την ενσωμάτωση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών στις τουριστικές επιχειρήσεις.
  • Προώθηση πιλοτικών εφαρμογών των νέων προγραμμάτων τμημάτων Ιαματικού Τουρισμού του Ο.Τ.Ε.Κ..

  • Προγράμματα κατάρτισης – μετεκπαίδευσης εργαζομένων και εποχικά ανέργων εμπειροτεχνών, που υλοποιούνται από τον Ο.Τ.Ε.Κ., με προοπτική τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού 2005 – 2006 Δ` φάση.


Ενημερωτικά φυλλάδια βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024