Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜπαρό: Εξακολουθούν να υφίστανται αμφιβολίες για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών

Μπαρό: Εξακολουθούν να υφίστανται αμφιβολίες για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών

“Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εξακολουθούν να υφίστανται αμφιβολίες ως προς τη συμβατότητα του κοινοποιηθέντος σχεδίου με το ευρωπαϊκόδίκαιο“ ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Μεταφορών και […]

“Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εξακολουθούν να υφίστανται αμφιβολίες ως προς τη συμβατότητα του κοινοποιηθέντος σχεδίου με το ευρωπαϊκό<...>δίκαιο ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Μεταφορών και Ενέργειας, κ. Ζακ Μπαρό, μετά και την προκαταρκτική εκτίμηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή, κ. Γιαννάκη Μάτση.

Σύμφωνα με τον κ. Ζακ Μπαρό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποφάσισε στις 22 Μαρτίου, να κινήσει επίσημη διαδικασία έρευνας και θα δώσει και στις κυπριακές αρχές και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη την ευκαιρία να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις τους επί των επίμαχων ζητημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι αμφιβολίες υπάρχουν γύρω από θέματα για τη συμβατότητα του σχεδίου με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τους όρους αγοράς της Eurocypria από το κράτος και ειδικά για την τιμή αγοράς, το θολό τοπίο ως προς τη μείωση του στόλου, τα κενά και τις εκκρεμότητες στη διευθυντική δομή και την συνεισφορά των μετόχων, κ.α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024