Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση11ο Τουριστικό Πανόραμα4 – 7 Μαίου 2006Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens

11ο Τουριστικό Πανόραμα4 – 7 Μαίου 2006Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens

11ο Τουριστικό Πανόραμα
4 – 7 Μαίου 2006
Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens

Η 11 η Έκθεση που τυγχάνει της καθολικής αναγνωρίσεως της Πολιτείας και του τουριστικού κόσμου, βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της. Και στο φετεινό Τουριστικό Πανόραμα, προορισμοί, για όλο τον χρόνο από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εικόνες, γεύσεις, παραδόσεις, πολιτισμός, περιμένουν τον επισκέπτη – ταξιδιώτη.

2006 – ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ
Το 2006 δεν αποτελεί χρονιά-ορόσημο μόνο για την Έκθεση, η οποία εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία διοργανώσεώς της με σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών που θα συνεχισθούν και στο μέλλον, αποτελεί και επετειακή χρονιά με την συμπλήρωση 50 ετών δραστηριότητας και προσφοράς του Ομίλου και της Οικονομικής Εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ, στον κλάδο του Τουρισμού και στην Τουριστική Ενημέρωση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά με αίσθημα ευθύνης και επενδύοντας στην παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών, τόσο προς τους εκθέτες όσο και προς τους επισκέπτες , μετακίνησε την Έκθεση σε νέο εκθεσιακό χώρο . Το «11ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Μαϊου 2006, στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS , στην Ανθούσα Αττικής.

Το EXPOATHENS, το νέο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας , σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την αρχή και με κάθε λεπτομέρεια για εκθεσιακή χρήση, με εκθεσιακούς χώρους 32.500 τ.μ. και την παροχή εκείνων των υπηρεσιών που απαιτούν οι σύγχρονες διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις, θεωρείται δε το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται, καινοτόμες για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, αφορούν την πλήρη τεχνική υποστήριξη, τις μόνιμες υποδομές, τους μεγάλους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων (άνω των 3.000 θέσεων) και την εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, με το Μετρό, με τον Προαστιακό, αλλά και με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Από πλευράς του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά , θα διευκολυνθεί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η πρόσβαση των επισκεπτών και των εκθετών στον Εκθεσιακό Χώρο, με πούλμαν που θα έχουν ανταπόκριση από τον Σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και από τον Σταθμό του Προαστιακού «Παλλήνη» ανά 30 λεπτά.

Παρόμοια υπηρεσία θα προβλεφθεί και για τους εκθέτες και επισκέπτες με ανταπόκριση από τα ξενοδοχεία διαμονής του άξονα της Αττικής Οδού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Για την ενίσχυση της προσέλκυσης επισκεπτών στο Έκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά έχει προχωρήσει σε σημαντικές πρωτοβουλίες:

Μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες των διοργανωτών αποτελεί και η απόφαση για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ στην Έκθεση.

Χωρίς να καταργηθεί η ειδική διαδικασία διαπίστευσης των επαγγελματιών σε ξεχωριστό χώρο της επιβλητικής Γραμματείας Εισόδου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να πριμοδοτήσουν την προσέλευση των κοινού. Η κίνηση αυτή αφ΄ ενός στοχεύει στην προσέλκυση επισκεπτών από τις περιοχές γύρω από το Εκθεσιακό Κέντρο για να γνωρίσουν το Τουριστικό Πανόραμα και αφ΄ ετέρου στην παρότρυνση των – πάρα πολλών – μονίμων επισκεπτών εκθέσεως, να έλθουν και πάλι.

Ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, πέραν των παραδοσιακών τρόπων διαφήμισης της εκθέσεως (έντυπα μέσα, ηλεκτρονικά – ραδιόφωνο και τηλεόραση και outdoor – γιγαντοαφίσες και διαφημιστικά panels στους σταθμούς των γραμμών 2 & 3 του ΜΕΤΡΟ) που την κατατάσσουν σε μια από τις πρώτες θέσεις διαφημιστικής δαπάνης μεταξύ όλων των εκθέσεων, θα υλοποιήσει στο διάστημα 26/04 έως 04/05 διανομή 100.000 φυλλαδίων του Τουριστικού Πανοράματος σε 10 σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, στο Εμπορικό Κέντρο The Athens Mall , σε προάστια της Αθήνας όπου διαμένουν οικογένειες υψηλού βιοτικού επιπέδου, στις Αίθουσες Κινηματογράφων της VILLAGE ROADSHOW , στους πεζόδρομους και στα εμπορικά κέντρα των περιοχών Χαλανδρίου, Φωκίωνος Νέγρη και Γαλατσίου.

Επιπροσθέτως προς το σημαντικό διαφημιστικό πρόγραμμα των Οργανωτών , η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ως ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, θα υλοποιήσει επίσης πρόγραμμα διαφήμισης και δημοσιότητος επ΄ ευκαιρία της συμμετοχής της στην ΄Εκθεση και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο της λογότυπο.

Σε κοινή Συνέντευξη Τύπου των Οργανωτών και της Τιμώμενης Περιοχής που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο την Παρασκευή 5 Μαϊου 2006, ο Νομάρχης Χαλκιδικής κ. Αργύρης Λαφαζάνης θα παρουσιάσει το σχεδιασμό της τουριστικής προβολής της Χαλκιδικής, τις ενέργειες, που ήδη γίνονται, καθώς και το νέο λογότυπο του Νομού. Μαζί με τον κ. Γεώργιο Καλοφωλιά, θα εκθέσουν στα μέσα ενημέρωσης την παρουσία της Χαλκιδικής ως τιμώμενης περιοχής στο Τουριστικό Πανόραμα.

ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Η Έκθεση του 2006 θα συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους Εκθέτες και Επισκέπτες, όπως συμβαίνει σε κάθε διοργάνωση, όπως:

  • Την άρτια λειτουργία του Γραφείου Τύπου της Εκθέσεως , καθ΄ όλη την διάρκεια προετοιμασίας και λειτουργίας της ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή έμμεση προβολή των χορηγών και εκθετών. Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως στο Γραφείο Τύπου της Εκθέσεως του 2006 διαπιστεύθηκαν άνω των 70 δημοσιογράφων από ΜΜΕ πανελλαδικής εμβλέλειας και η αποδελτίωση των δημοσιευμάτων συγκέντρωσε άνω των 130 δημοσιεύσεων.
  • Την δημιουργία προγράμματος παραλλήλων προς την Εκθεση εκδηλώσεων , σε συνεργασία με τους Εκθέτες μας, κατά την διάρκεια των οποίων γίνεται ανταλλαγή απόψεων και εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού.
  • Την πρόσκληση προσωπικοτήτων από όλο το φάσμα της πολιτικής σκηνής να επισκεφθούν την Έκθεση και να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκθέτες.
  • Την παρουσίαση για έκτη συνεχή χρονιά, των αποτελεσμάτων της Έρευνας που διενεργεί η εταιρία Καπα Research για λογαριασμό της Οικονομικής Εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ και του περιοδικού Τουρισμός & Οικονομία με θέμα τις «Τάσεις της Τουριστικής Συμπεριφοράς των Ελλήνων».
  • Την δημιουργία της εφημερίδας της Έκθεσης, το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΞΠΡΕΣ», η οποία θα κυκλοφορεί τρείς φορές τον χρόνο και θα αποτελεί ουσιαστικά το διαρκές βήμα προβολής της εκθέσεως και των εκθετών.
  • Την δημιουργία νέας ιστοσελίδας, στην ίδια διεύθυνση www.touristpanorama.gr, η οποία θα αποτελέσει και προάγγελο σημαντικών διαδικτυακών πρωτοβουλιών του Ομίλου.

Στόχος όλων αυτών των κινήσεων είναι να αποτελέσει η Έκθεση «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» για άλλη μία χρονιά το πλέον καταξιωμένο και έγκυρο βήμα προβολής του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.

Κλείνοντας αυτή την παρουσίαση, ευχαριστούμε τους Χορηγούς, Υποστηρικές και Συνεργάτες της Εκθέσεως, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, τις εταιρίες COSMOTE και VIVODI TELECOM , τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, την Ελληνική Εταιρία Διαδικτύου, την www.touristorama. com , την TSOKAS Μεταφορική & Τουριστική καθώς και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία Sofitel Ελ. Βενιζέλος , Holiday Inn Attica, Holiday Inn Athens, Holiday Inn Suites, Residence Georgio και Theoxenia Palace.

Επίσης ευχαριστούμε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, τον Σ.Ε.Ε.Δ.Ε. και τα μέλη τους καθώς και τους εκπροσώπους των ξένων συμμετοχών.

Σας περιμένουμε όλους από τις 4 έως τις 7 Μαϊου 2006, στο 11 ο Τουριστικό Πανόραμα!

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024