Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΔΕΘ: Χωρίς οικονομικό αντίτιμο, στο συνεδριακό κέντρο του Ελληνικού

ΔΕΘ: Χωρίς οικονομικό αντίτιμο, στο συνεδριακό κέντρο του Ελληνικού

Με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, η ΔΕΘ ΑΕ θα συμμετέχει στο συνεδριακό κέντρο του Ελληνικού χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο, αλλά και χωρίς να εκχωρήσει δικαιώματα επί κλαδικών […]

Με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, η ΔΕΘ<.> ΑΕ θα συμμετέχει στο συνεδριακό κέντρο του Ελληνικού χωρίς<...> κανένα οικονομικό αντίτιμο, αλλά και χωρίς να εκχωρήσει δικαιώματα επί κλαδικών εκθέσεων.

“Δεδομένου του κατοχυρωμένου ρόλου της ΔΕΘ ως εθνικού εκθεσιακού φορέα, πρότεινα να συμμετάσχει, χωρίς να καταβάλει οικονομικό αντίτιμο, στο συνεδριακό κέντρο του Ελληνικού, με ποσοστό που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης”, διευκρίνισε ο κ. Τσοχατζόπουλος, με δηλώσεις του σε έντυπο της Βορείου Ελλάδας.

Από την πλευρά της, η Helexpo<.> AE μπορεί, στο πλαίσιο του εν εξελίξει διαγωνισμού για την επιλογή του ιδιώτη επενδυτή που θα αναλάβει το μάνατζμεντ του κέντρου, να έρθει σε συμφωνία για τη συμμετοχή της στο διαχειριστικό σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Τσοχατζόπουλο, δεν τίθεται κανένα θέμα παραχώρησης δικαιωμάτων.

Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά μπαίνει τέρμα στις αξιώσεις της ιδιοκτήτριας του ακινήτου, ήτοι της εταιρίας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, ΕΤΑ<.> ΑΕ, να λάβει τα δικαιώματα των ΔΕΘ-Helexpoεπί των κλαδικών τους εκθέσεων, ως αντάλλαγμα της συμμετοχής τους στο δημιουργούμενο κέντρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024