Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέος διευθύνοντας σύμβουλος στην HFD

Νέος διευθύνοντας σύμβουλος στην HFD

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε., κατά την χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Βασίλη Ζαχαριουδάκη στο αξίωμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της HFD. Η εμπειρία του […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε., κατά την χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την τοποθέτηση του<...> κ. Βασίλη Ζαχαριουδάκη στο αξίωμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της HFD<.>.

Η εμπειρία του κ. Ζαχαριουδάκη από την προηγούμενη ενασχόλησή του στη ναυτιλία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρηματικές αποφάσεις της εταιρίας, σχετικά με την μελλοντική της πορεία στον νέο ακτοπλοϊκό χάρτη.

Ο κ. Ζαχαριουδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και αποφοίτησε από το Brown University στις Η.Π.Α. το 1987 με Honors. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά το 1987. Έκτοτε, έχει εργασθεί στις εταιρίες: Apple Computers, Ernst & Whinney, Κ. Ζαχαριουδάκης Α.Ε., Ernst & Young, Pacific & Atlantic Corporation, Minoan Flying Dolphins, G.A. Ferries και τα Ξενοδοχεία ΚΑΡΑΒΕΛ Α.Ε.

Η εμπειρία που διαθέτει στον ναυτιλιακό τομέα, προέρχεται από την συμμετοχή του σε ελεγκτικές και συμβουλευτικές εργασίες σε ναυτιλιακές εταιρίες. Επιπροσθέτως, η συμμετοχή του στην ομάδα της Ernst & Young, η οποία διενήργησε τον οικονομικό έλεγχο για την εισαγωγή της Royal Olympic Cruises στον δείκτη NASDAQ καθώς και η ευθύνη που είχε για την έκδοση του ομολογιακού δανείου της Pacific & Atlantic στις χρηματαγορές των Η.Π.Α., θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές.

Στην τελευταία, διετέλεσε ως Financial Controller και τον Οκτώβριο του 1999 ανέλαβε την θέση του γενικού διευθυντή στην Minoan Flying Dolphins, συμβάλλοντας στην επέκταση της εταιρίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2000, όπου και ανέλαβε την γενική διεύθυνση της G.A. Ferries.

Το τελευταίο έτος εργάσθηκε στην εταιρία Ernst & Young στην θέση του Senior Manager, απ’ όπου και παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες στην ΑΝΕΚ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024