Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΧάος στο αεροδρόμιο Barajas της Ισπανίας λόγω διακοπής ρεύματος
Το τερματικό 4 έμεινε χωρίς ρεύμα για περίπου μια ώρα

Χάος στο αεροδρόμιο Barajas της Ισπανίας λόγω διακοπής ρεύματος

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε τμήμα του διεθνούς αεροδρομίου Barajas της Μαδρίτης, του πιο πολυσύχναστου της Ισπανίας. Η διακοπή σημειώθηκε εξ αιτίας πυρκαγιάς σε ηλεκτρικό υποσταθμό. Το […]

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε τμήμα του διεθνούς αεροδρομίου Barajas της Μαδρίτης, του πιο πολυσύχναστου της<...> Ισπανίας. Η διακοπή σημειώθηκε εξ αιτίας πυρκαγιάς σε ηλεκτρικό υποσταθμό. Το τερματικό 4 -που διαχειρίζεται τις περισσότερες διεθνείς πτήσεις- έμεινε χωρίς ρεύμα για περίπου μια ώρα, από τις 23:30. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, αρκετές πτήσεις αναβλήθηκαν, πολυάριθμοι επιβάτες παγιδεύτηκαν σε ανελκυστήρες, ενώ τα συστήματα μεταφοράς αποσκευών, υπολογιστές, οι αυτόματες θύρες ασφαλείας κ.λπ. έπαψαν προσωρινά να λειτουργούν, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Πάντως οι απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών συνεχίστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα.

Το τερματικό 4, το νεότερο του αεροδρομίου της Μαδρίτης, που άνοιξε το Φεβρουάριο του 2006 μαζί με δυο συμπληρωματικούς διαδρόμους, διπλασίασε την δυνατότητα διαχείρισης πτήσεων κι επιβατών του αεροδρομίου, σύμφωνα με την εταιρεία διαχείρισής του, AENAη οποία αναφέρει ότι, συνολικά 50,8 εκατ. επιβάτες χρησιμοποίησαν το αεροδρόμιο Barajas το 2008.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024