Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧρεωκοπία του βρετανικού ταξιδιωτικού γραφείου Real Traveller
Η Real Traveller ήταν εξειδικευμένη σε προορισμούς μακρινών αποστάσεων

Χρεωκοπία του βρετανικού ταξιδιωτικού γραφείου Real Traveller

Το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Real Traveller διέκοψε τη λειτουργία του, ενώ όσοι επιβάτες είχαν προχωρήσει σε κρατήσεις που συμπεριελάμβαναν και τις πτήσεις μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

Το ταξιδιωτικό γραφείο Real Traveller, εξειδικευμένο σε προορισμούς μακρινών αποστάσεων και με έδρα το Plymouth της Βρετανίας, εισήλθε σε καθεστώς εκκαθάρισης. Η εταιρεία, η οποία διαθέτει την ειδική ασφάλιση ATOL (Air Travel Organisers’ Licensing), πωλούσε επίσης πτήσεις σε προορισμούς σε όλον τον κόσμο, ταξίδια για αποφοίτους, καθώς και επιχειρηματικά ταξίδια.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας δήλωσε ότι η Real Traveller είχε μόλις τέσσερις επιβάτες στο εξωτερικό αυτήν την περίοδο και συνολικά 10 προκρατήσεις.

Μήνυμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής ΥΠΑ αναφέρει ότι οι επιβάτες που είχαν προχωρήσει σε κρατήσεις που συμπεριελάμβαναν και τις πτήσεις μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Όσοι έχουν ήδη εισιτήρια μπορούν να συνεχίσουν με τα ταξίδια τους, αλλά προειδοποίησε ότι ενδέχεται να κληθούν να πληρώσουν εκ νέου για μερικές ή και όλους τους διακανονισμούς που είχαν γίνει μέσω της Real Traveller. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων του επιπλέον κόστους από τη βρετανική ΥΠΑ. Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν να μην ταξιέψουν και να ζητήσουν επιστροφή, βάσει του ATOL της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024