Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈκρηξη βόμβας σε παραλία τουριστικού θερέτρου της Ρωσίας

Έκρηξη βόμβας σε παραλία τουριστικού θερέτρου της Ρωσίας

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χτες το πρωί στην παραλία Σότσι, του δημοφιλούς τουριστικού θερέτρου της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν άλλα τρία. Σημειώνεται […]

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χτες το πρωί στην παραλία Σότσι, του δημοφιλούς τουριστικού θερέτρου της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν άλλα τρία. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο θέρετρο<...>της Μαύρης Θάλασσας θα φιλοξενήσει το 2014 τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το θέρετρο απέχει μόλις λίγα μίλια από τα σύνορα της Αμπχαζίας, της αποσχισθείσας από τη Γεωργία περιοχής, όπου το τελευταίο διάστημα σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα στους αυτονομιστές, τους οποίους στηρίζει η Μόσχα, και το Τμπιλίσι, προκαλώντας ανησυχίες για το ενδεχόμενο νέου πολέμου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024