Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνδιαφέρον της Ταΐλανδέζικης Κυβέρνησης για κρουαζιέρες και τουριστική εκπαίδευση

Ενδιαφέρον της Ταΐλανδέζικης Κυβέρνησης για κρουαζιέρες και τουριστική εκπαίδευση

To ενδιαφέρον της Ταΐλανδέζικης Κυβέρνησης για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες, για τα νησιά και την ευρύτερη περιοχή της Ταϊλάνδης επισήμανε ο Πρέσβης της […]

To ενδιαφέρον της Ταΐλανδέζικης Κυβέρνησης για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από ελληνικές<...> ναυτιλιακές εταιρίες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες, για τα νησιά και την ευρύτερη περιοχή της Ταϊλάνδης επισήμανε ο Πρέσβης της χώρας αυτής στην Ελλάδα κ. Preche Pitisant, που επισκέφθηκε τον υφυπουργό ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο.

Ο πρέσβης τόνισε παράλληλα το ενδιαφέρον που υπάρχει για την παροχή τεχνογνωσίας από την ελληνική πλευρά σε θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και προσκάλεσε τον κ. Γεωργακόπουλο να επισκεφθεί επίσημα την Ταϊλάνδη προκειμένου να γίνουν λεπτομερείς συζητήσεις πάνω σε θέματα τουριστικής συνεργασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024