Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕύσημα στον ΠΑΣΥΞΕ από HOTREC για τη διοργάνωση της Εαρινής Γενικής της Συνέλευσης
Εξαιρετικές εντυπώσεις αποκόμισαν τα μέλη της HOTREC

Εύσημα στον ΠΑΣΥΞΕ από HOTREC για τη διοργάνωση της Εαρινής Γενικής της Συνέλευσης

Η προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Εξαιρετικές εντυπώσεις αποκόμισαν τα μέλη της HOTREC (Ευρωπαϊκή Ένωση Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Καφετεριών) από τη διοργάνωση της Εαρινής Γενικής της Συνέλευσης στην Κύπρο και από τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν τα μέλη της από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων. Στη Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο από τις 25 μέχρι τις 28 Απριλίου 2012, συμμετείχαν προέδροι και άλλα ανώτατα στελέχη των Εθνικών Συνδέσμων Ξενοδοχείων και Εστιατορίων από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΣΥΞΕ έλαβε μεγάλο αριθμό επιστολών και συγχαρητήριων μηνυμάτων, μέσα από τις οποίες μέλη της HOTREC, αλλά και η ίδια η ηγεσία του Οργανισμού, εκφράζουν τον ενθουσιασμό και τη μεγάλη ικανοποίησή τους για την εγκάρδια υποδοχή, τον επαγγελματισμό, την άρτια διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία της οποίας έτυχαν από τα στελέχη του Συνδέσμου και γενικά από τους συμπατριώτες μας. “Εκ μέρους των μελών και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΗΟTREC, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική οργάνωση της 64ης Γενικής Συνέλευσης”, αναφέρει σε επιστολή του προς τον ΠΑΣΥΞΕ, ο πρόεδρος της HOTREC, κ. Kent Nystrom. Μέλη της HOTREC χαρακτήρισαν την εμπειρία που έζησαν στην Κύπρο αξέχαστη και μοναδική, ενώ άλλοι εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι όλοι οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στις χώρες τους με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες.

Ο ΠΑΣΥΞΕ αισθάνεται μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν οι φιλοξενούμενοί του. Εκφράζει, παράλληλα, την ευχή όπως οι εκατοντάδες αξιωματούχοι και λειτουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δημοσιογράφοι οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα και θα συμμετέχουν σε συνέδρια και άλλες διοργανώσεις υψηλών απαιτήσεων, στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ε.Ε. το β΄ εξάμηνο του 2012, θα αποκομίσουν ανάλογες εντυπώσεις.

Ο HOTREC – του οποίου ο ΠΑΣΥΞΕ έγινε μέλος πέρυσι – είναι ο Σύνδεσμος Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Καφετεριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με έδρα τις Βρυξέλλες. Πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό και με κύρος Οργανισμό, ο οποίος δραστηριοποιείται επί των τουριστικών θεμάτων με όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέλη του είναι όλοι οι εθνικοί οργανισμοί και σύνδεσμοι της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας της Ε.Ε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024