Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του Hobby Travel
Οι καταγγέλοντες έκλεισαν εκδρομές μέσω προφίλ του τουριστικού γραφείου στο facebook

Δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του Hobby Travel

Αλλεπάλληλες καταγγελίες Ελλήνων τουριστών εις βάρος του ιδιοκτήτη του Hobby Travel, για παραπλάνηση κι εξαπάτηση κατ’εξακολούθηση.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τη δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του κ. Αλέξανδρου Ιωαννίδη, φερόμενου για απάτες κατά εξακολούθηση σε βάρος δεκάδων ατόμων. Ο ιδιοκτήτης του Hobby Travel δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο ο εισαγγελέας θα αναθέσει την υπόθεση σε ανακριτή, που θα τον καλέσει για να δώσει εξηγήσεις και να αποφασίσει αν θα τον προφυλακίσει ή όχι.

Οι καταγγελίες έχουν φτάσει στον Σ.Δ.Ο.Ε (Περιφερειακή Δ/νση Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κετρνικής Μακεδονίας, στην Τουριστική Αστυνομίας Θεσσαλονικης, στο Τμ. Προστασίας καταναλωτή, στην Επιτροπή Τουρισμού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στη Δ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ιδιοκτήτης γραφείου γενικού τουρισμού με επωνυμία “Hobby Travel”, με έδρα τη Θεσσαλονίκη διαφημίζει το πρακτορείο του μέσω Facebook όπου έχει κατασκευάσει πολλαπλά προφίλ, στις οποίες προβάλει πλαστούς διαγωνισμούς και προσφορές, με στόχο να παραπλανήσει τους καταναλωτές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024