Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤα μέλη της AOPA Ευρώπης στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2014
Αερομεταφορές

Τα μέλη της AOPA Ευρώπης στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2014

Μεγάλη επιτυχία για την ΑΟΡΑ Hellas και διεθνή αναγνώριση για το Athens Flying Week η προγραμματισμένη συνάντηση του ΑΟΡΑ (Aircraft Owners and Pilots Association) Ευρώπης τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο ΑΟΡΑ Ευρώπης, ένας οργανισμός που αποτελείται από τις ΑΟΡΑ όλων των ευρωπαϊκών χωρών, αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει στην Αθήνα, στα πλαίσια του AFW, την προγραμματισμένη συνάντησή του τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία πιστώνεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στον πρόεδρο της ΑΟΡΑ Hellas, κ. Αντώνη Κουτσουδάκη, και στον υπεύθυνο ΔΣ και οικονομικών της AOPA, κ. Κώστα Βασίλη, που κατάφεραν να φέρουν το συνέδριο της  ΑΟΡΑ Ευρώπης στην Αθήνα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, στα πλαίσια του τρίτου AFW.

Καθώς η AOPA Ευρώπης αριθμεί πάνω από 25.000 μέλη (πιλότους και ιδιοκτήτες αεροσκαφών), κατά την διάρκεια του συνεδρίου αναμένονται αρκετές επισκέψεις μελών της. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη μιας πολύ επιτυχημένης δραστηριότητας θεματικού τουρισμού, του αεροπορικού τουρισμού, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του τουρισμού της χώρας μας, που είναι και ένας βασικός στόχος της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας, Athens Flying Week.

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του Athens Flying Week 2013, αφού σύμφωνα με τους διοργανωτές, “περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες, εκ των οποίων 1.000 από το εξωτερικό, απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα που πρόσφεραν οι κορυφαίοι πιλότοι του κόσμου στο αεροδρόμιο Τατοΐου, οι σημαντικές αυτές εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν και την αίσθηση που προκάλεσε στην Ευρώπη.

Μέχρι σήμερα, το AFW είναι μία μεγάλη ελληνική διοργάνωση με σημαντική ευρωπαϊκή παρουσία. Στόχος μας είναι σε λίγα χρόνια το AFW να γίνει μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση με σημαντική ελληνική παρουσία! Η επιλογή της Αθήνας ως προορισμός για την ευρωπαϊκή συνάντηση της ΑΟΡΑ Ευρώπης, είναι ένα μεγάλο βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024