Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιακοπή λειτουργίας για το βρετανικό τουριστικό γραφείο Ola Holidays
OTAs

Διακοπή λειτουργίας για το βρετανικό τουριστικό γραφείο Ola Holidays

Πεντακόσιοι πελάτες του βρετανικού online ταξιδιωτικού γραφείου Ola Holidays βρίσκονται στο εξωτερικό τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πτώχευσή του, ενώ υπάρχουν και 2.000 περίπου επιβεβαιωμένες κρατήσεις.

Το βρετανικό online ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα το Loughton του Έσσεξ, Ola Holidays, διέξοψε την εμπορική του δραστηριότητα με 500 πελάτες του διεθνώς. Η ανακοίνωση έγινε χθες το μεσημέρι και το προσωπικό (περίπου 30 άτομα) ενημερώθηκε αμέσως μετά.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) επιβεβαίωσε την ανακοίνωση της εταιρείας, ότι έχει παύσει τις δραστηριότητές της και ότι η αρμόδια αρχή “έχει υπογράψει την ανακοίνωση της πτώχευσης”.

Η βασική δραστηριότητα της Ola Holidays πακέτα πτήσεων και διακοπών στην Ισπανία.

Εκπρόσωπος της CAA δήλωσε ότι ήταν τώρα “γίνονται διαδικασίες για επαναπατρισμό των πελατών της  που βρίσκονται στο εξωτερικό και διευθέτηση των υπαρχουσών κρατήσεων”. Επιβεβαίωσε ακόμη ότι υπάρχουν περίπου 500 πελάτες της Ola Holidays στο εξωτερικό τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πτώχευση και υπάρχουν 2.000 περίπου επιβεβαιωμένες κρατήσεις. “Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι στο εξωτερικό μπορούν να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους και σχεδιάζουμε επίσης ώστε να βεβαιωθούμε ότι όσοι έχουν κάνει ήδη κράτηση για να ταξιδέψουν θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση να ταξιδέψουν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024