Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο Μαυροβούνιο στους κορυφαίους προορισμούς των βρετανικών τουριστικών πρακτορείων
Υπάρχει και απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών

Το Μαυροβούνιο στους κορυφαίους προορισμούς των βρετανικών τουριστικών πρακτορείων

Στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2010 ενέταξε το Μαυροβούνιο, το βρετανικό τουριστικό πρακτορείο Thomson and First Choise, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Υπηρεσία Προώθησης Επενδύσεων του Μαυροβουνίου. Σύμφωνα με […]

Στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2010 ενέταξε το Μαυροβούνιο, το βρετανικό τουριστικό πρακτορείο Thomson<...> and First Choise, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Υπηρεσία Προώθησης Επενδύσεων του Μαυροβουνίου.

Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο, το Μαυροβούνιο διαθέτει παραθαλάσσιες πόλεις με αρχιτεκτονική κληρονομιά και υπέροχα φυσικά τοπία. Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν ένα διήμερο στο Μαυροβούνιο μπορούν, σύμφωνα με το Thomson, να εξερευνήσουν πολιτιστικά μονοπάτια ή να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε εξορμήσεις ράφτινγκ.

Το Μαυροβούνιο συγκαταλέγεται στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς του βρετανικού πρακτορείου, καθώς υπάρχει και απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024