Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςACTA: Οι εξαγγελθείσες απεργίες στις Κυπριακές Αερογραμμές θα φέρουν την καταστροφή
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου - ACTA

ACTA: Οι εξαγγελθείσες απεργίες στις Κυπριακές Αερογραμμές θα φέρουν την καταστροφή

Οι εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις στις Κυπριακές Αερογραμμές αυτή την περίοδο εκτός από τεράστιες ζημιές που θα επιφέρουν στον Εθνικό Αερομεταφορέα της Κύπρου και συνακόλουθα και την επιδείνωση της ήδη πολύ δύσκολης θέσης που βρίσκεται τώρα, κρίνονται ως εντελώς απαράδεκτες αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA)…

Οι εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις στις Κυπριακές Αερογραμμές αυτή την περίοδο εκτός από τεράστιες ζημιές που θα επιφέρουν στον Εθνικό Αερομεταφορέα της Κύπρου και συνακόλουθα και την επιδείνωση της ήδη πολύ δύσκολης θέσης που βρίσκεται τώρα, κρίνονται ως<...> εντελώς απαράδεκτες αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA).

«Ο Σύνδεσμος έχει αποδεδειγμένα μια πολύ ισσοροπημένη πολιτική σε ότι αφορά της απεργιακές κινητοποιήσεις. Πάντοτε καλεί και τα δύο μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να βρούν αμοιβαία αποδεκτές λύσεις. Και τούτο γιατί πιστεύει ότι όλα τα προβλήματα βρίσκουν στο τέλος πάντοτε τη λύση τους» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ACTA.

Για την περίπτωση όμως αυτή, ο Σύνδεσμος θεωρεί εντελώς ακατανόητη την προκήρυξη των απεργιακών κινητοποιήσεων γιατί τα δικαιώματα των επηρεαζόμενων υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών κατοχυρώνονται πλήρως υπό το νέο καθεστώς διαχείρισης των αερολιμένων.

«Έχει προκληθεί πανικός σε όσους έχουν κάνει διευθετήσεις να ταξιδεύσουν τις μέρες αυτές είτε για διακοπές είτε για επάνοδο στην Κύπρο για να περάσουν τις γιορτάρες αυτές μέρες με τους δικούς τους. Δεν υπάρχουν υπαλλακτικές πτήσεις. Οι ταξιδιώτες και ειδικότερα οι φοιτητές μας και τόσοι άλλοι που θα περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Κύπρο μας η στο εξωτερικό δεν θα μπορέσουν να ταξιδεύσουν», προσθέτει ο Σύνδεσμος.

«Αν οι Συντεχνιακοί ηγέτες δεν ενδιαφέρονται για το θανατηφόρο αυτό πλήγμα προς τις Κυπριακές Αερογραμμές, που ενδεχόμενα θα έχει σαν αποτέλεσμα την όδευση προς το κλείσιμο του Εθνικού μας Αερομεταφορέα με αναπόφευκτη την απώλεια εργασίας των μελών τους, ας σκεφθούν ότι έρχονται Χριστούγεννα. Μια περίοδος ευεξίας, χαμόγελου και αγάπης».

Να αναλογισθούν τι συμβαίνει με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές που «η συνεχής ζημιογόνα πορεία τους, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο ή εξαγορά τους από ιδιώτες» κάλεσε ο Σύνδεσμος τους συντεχνιακούς ηγέτες καταλήγοντας ότι «επιτέλους είναι η ώρα να σοβαρευθούν».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024