Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑξιοποιείται το γκολφ Αφάντου από τον ΕΟΤ

Αξιοποιείται το γκολφ Αφάντου από τον ΕΟΤ

Σε σύσκεψη που έγινε στην Νομαρχία Δωδεκανήσου ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση του οργανισμού για αξιοποίηση του γκολφ του Αφάντου στη Ρόδο. Το γκολφ […]

Σε σύσκεψη που έγινε στην Νομαρχία Δωδεκανήσου ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση του οργανισμού για<...> αξιοποίηση του γκολφ του Αφάντου στη Ρόδο.
Το γκολφ Αφάντου θεωρείται ως σημαντική υπόθεση για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί.
Όπως τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος η διαδικασία της αξιοποίησης του γκολφ θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή με την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού με κλειστή διαδικασία και θα γίνουν ο δημοσιεύσεις και στην εφημερίδα των ευρωπαϊκών κοινοτήτων.
Μετά την δημοσίευση της προκήρυξης που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο δίνεται το δικαίωμα στους επενδυτές να προχωρήσουν στην υποβολή των προτάσεων τους χωρίς τους περιορισμούς του παρελθόντος.
'Στην περίπτωση που η διαδικασία προχωρήσει ομαλά σε 4-5 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή του επενδυτικού σχεδίου και του επενδυτή ου θα αναλάβει την αξιοποίηση του γκολφ του Αφάνου' δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024