Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑυξημένες οι πληρότητες υδροπλάνων την περίοδο του Πάσχα

Αυξημένες οι πληρότητες υδροπλάνων την περίοδο του Πάσχα

Σε ικανοποιητικό βαθμό κυμαίνονται οι πληρότητες των υδροπλάνων στη γραμμή από την Πάτρα στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα η εταιρίανα προσθέσει και τρίτο ημερήσιο δρομολόγιο. Σύμφωνα με την εταιρία, αρκετοί ήταν […]

Σε ικανοποιητικό βαθμό κυμαίνονται οι πληρότητες των υδροπλάνων στη γραμμή από την Πάτρα στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα η εταιρία<...>να προσθέσει και τρίτο ημερήσιο δρομολόγιο. Σύμφωνα με την εταιρία, αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν τα υδροπλάνα την περίοδο του Πάσχα για να μεταβούν στο νησί της Κέρκυρας, με τις πληρότητες να “αγγίζουν” το 100%. Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, καλύπτεται περίπου το 50% των θέσεων. Από τα στατιστικά στοιχεία των δρομολογίων του Απριλίου, προκύπτει ότι οι Πατρινοί επιλέγουν τα υδροπλάνα για να μεταβούν στη Κέρκυρα για τουριστικούς λόγους ενώ αντίθετα οι Κερκυραίοι για επαγγελματικούς σκοπούς.

Όσον αφορά στις προσθαλασσώσεις, γίνονται λίγο έξω από τη μαρίνα της Πάτρας και εισέρχονται στις εγκαταστάσεις περνώντας τον κυματοθραύστη όπως τα πλεούμενα. Κάποιος που βρίσκεται κοντά στη μαρίνα είναι βέβαιο ότι θα διακρίνει τους ελιγμούς του κυβερνήτη πριν την προσθαλάσσωση, όπως επίσης θα ακούσει ζωηρό θόρυβο, αντίστοιχο με εκείνον των αεροπλάνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024