Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧαμηλότερες οι τιμές στα ξενοδοχεία της Κύπρου

Χαμηλότερες οι τιμές στα ξενοδοχεία της Κύπρου

Μειωμένες έως και 15% παρουσιάζονται οι τιμές στα ξενοδοχεία της Κύπρου, αφού τα δωμάτια που έμειναν άδεια από τους ξένους τουρίστες, οι ξενοδόχοι ελπίζουν να τα γεμίσουν με Κύπριους. Με […]

Μειωμένες έως και 15% παρουσιάζονται οι τιμές στα ξενοδοχεία της Κύπρου, αφού τα δωμάτια που έμειναν άδεια<...> από τους ξένους τουρίστες, οι ξενοδόχοι ελπίζουν να τα γεμίσουν με Κύπριους. Με μόνη εξαίρεση την Αγία Νάπα, όπου οι ξενοδόχοι ανέβασαν τις τιμές τους κοντά στα επίπεδα του πληθωρισμού, οι ξενοδόχοι των υπόλοιπων πόλεων μείωσαν σημαντικά τις τιμές τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης, “σίγουρα δεν αναμένουμε να φτάσουμε στο σημείο της Ελλάδας, όπου δηλαδή, σχεδόν ένας στους τρεις τουρίστες που διαμένουν σε ελληνικά ξενοδοχεία είναι Έλληνες, αλλά θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι εάν ανεβάσουμε την αναλογία αυτή στην Κύπρο, στο ένας στους πέντε ή στο ένας στους έξι.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του νέου αναθεωρημένου τιμοκαταλόγου των μελών του ΠΑΣΥΞΕ, ο οποίος για πρώτη φορά ετοιμάστηκε πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Φώτης Φωτίου, τόνισε τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού. Ο κ. Φωτίου ανέφερε ότι “η ενίσχυση του τοπικού τουρισμού, μέσα από τη γενική φιλοσοφία και διαφημιστική εκστρατεία “Αλλο να την ζεις και άλλο να την χαίρεσαι`, θα βοηθήσει την Κύπρο να επανατοποθετηθεί στο χάρτη των ποιοτικών προορισμών με μεγαλύτερη ευκολία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024