Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕντυπωσιασμένη η Υπουργός από τη μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ για τη Eurovision

Εντυπωσιασμένη η Υπουργός από τη μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ για τη Eurovision

Παρούσα στην πρώτη πρόβα της `Αννας Βίσση, που εκπροσωπεί την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ήταν η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά

Παρούσα στην πρώτη πρόβα της `Αννας Βίσση, που εκπροσωπεί την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ήταν η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Σημειώνεται ότι η πρόβα πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Μαΐου 2006.

Η Υπουργός φάνηκε εντυπωσιασμένη από την αλλαγή των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με τη συμβολή της τεχνολογίας, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια της στην διοργανώτρια ΕΡΤ για τις προσπάθειες που κατέβαλλε για την μεταμόρφωση του χώρου, ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου καλλιτεχνικού γεγονότος, που θα συμβάλλει στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

“Είμαι σίγουρη ότι η φετινή Eurovision θα στεφθεί με επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι οι διοργανωτές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια” δήλωσε η κ. Πετραλιά, ευχόμενη παράλληλα στην `Αννα Βίσση, “μια πολύ χαρισματική τραγουδίστρια”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “κάθε επιτυχία στη φετινή Eurovision”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024