Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στη Νομαρχία Ηρακλείου

Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στη Νομαρχία Ηρακλείου

Ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων, που αποτελείτο από δέκα άτομα, επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τη Κρήτη. Οι δημοσιογράφοι, που προέρχονταν από όλες τις περιοχές της Ρωσίας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα […]

Ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων, που αποτελείτο από δέκα άτομα, επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τη Κρήτη. Οι δημοσιογράφοι, που προέρχονταν από όλες τις περιοχές της Ρωσίας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αρχαιολογικά και τουριστικά<...>αξιοθέατα του νησιού, ενώ το Σάββατο, 17 Μαΐου συναντήθηκαν και με την εντεταλμένη σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, κα. Ελένη Καγουδάκη.

Η κα. Καγουδάκη ανέπτυξε τις θέσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου για την ανάπτυξη του τουρισμού και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα των Ρώσων δημοσιογράφων σχετικά με τον εισερχόμενο τουρισμό από τις πρώην Σοβιετικές Χώρες στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι από την πλευρά τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την υποδοχή και τη φιλοξενία που έτυχαν, αλλά και την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από τη χώρα τους.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι προχτές, Τρίτη 20 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο σύσκεψη για θέματα τουρισμού, στην οποία συμμετείχαν η Νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, ο Δήμαρχος Μαλίων και οι Διευθυντές των Υπηρεσιών Υγείας και Εμπορίου.

Η κα. Σχοιναράκη, μιλώντας για το θέμα επεσήμανε: «Στόχος της Νομαρχιακής Αρχής είναι η αναβάθμιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και η ενίσχυση των επιχειρήσεων που λειτουργούν σεβόμενοι τους πολίτες και τους επισκέπτες. Όσοι έχουν επιλέξει να λειτουργούν επιχειρηματικά στον τόπο μας, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού που αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης του νομού, οφείλουν να σέβονται τους καταναλωτές είτε είναι ντόπιοι ή επισκέπτες. Η Νομαρχιακή Αρχή έχει αποδείξει ότι σεβόμενη τους νόμους προσπαθεί να βοηθήσει την καλή λειτουργία της αγοράς και συνεχίζει εντατικά με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024