Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιστολή Παρασκευά προς Γ.Γ. Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την αξιοποίηση του κέντρου της πόλης Ρόδου
Παρασκευάς Ιωάννης - Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Επιστολή Παρασκευά προς Γ.Γ. Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την αξιοποίηση του κέντρου της πόλης Ρόδου

Επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Νοτίου Αιγαίου, κ. Κόκκινο Χαράλαμπο απέστειλε προχτές ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παρασκευάς Ιωάννης, ζητώντας την αξιοποίηση όλων των οικονομικών δυνατοτήτωναπό το Γ` ΚΠΣ […]

Επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Νοτίου Αιγαίου, κ. Κόκκινο Χαράλαμπο απέστειλε προχτές ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παρασκευάς Ιωάννης, ζητώντας την αξιοποίηση όλων των οικονομικών δυνατοτήτων<...>από το Γ` ΚΠΣ για την αξιοποίηση του κέντρου της πόλης της Ρόδου, το οποίο σήμερα παρουσιάζει την εικόνα “σκουπιδότοπου”.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είναι απαράδεκτο το φαινόμενο να υπάρχει ένας τεράστιος σκουπιδότοπος στο κέντρο της πόλης, εγκαταλελειμμένα και ερειπωμένα κτήρια ειδικής – μοναδικής αρχιτεκτονικής”.

“Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί λύση και να αξιοποιηθεί η περιοχή και τα κτίσματα κατά τον καλύτερο τρόπο” συμπλήρωσε, ζητώντας την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024