Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕρώτηση Γεωργιάδη για την αεροπορική επίδειξη `Αρχάγγελος`
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

Ερώτηση Γεωργιάδη για την αεροπορική επίδειξη `Αρχάγγελος`

Το 2005 διοργανώθηκε με πρωτοφανή επιτυχία από την Πολεμική Αεροπορία το αεροπορικό σόου «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» στην Τανάγρα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 200.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση, ενώ σε αυτήν συμμετείχανδεκάδες […]

Το 2005 διοργανώθηκε με πρωτοφανή επιτυχία από την Πολεμική Αεροπορία το αεροπορικό σόου «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» στην Τανάγρα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 200.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν<...>δεκάδες αποστολές από ξένες χώρες, γεγονός που προέβαλε σημαντικά την Πολεμική Αεροπορία και τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής, αλλά και της μεγάλης προβολής που είχε από τα Μ.Μ.Ε. συνέβαλε ουσιαστικά, ώστε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες να γνωρίσουν από κοντά την πολεμική ετοιμότητα και τη δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό συνέβαλε τα μέγιστα στην εμπέδωση ενός κλίματος ασφαλείας των πολιτών, αφού διεπίστωσαν ιδίοις όμμασι τις δυνατότητες της Αεροπορίας μας.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε στο site της Πολεμικής Αεροπορίας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, με την αιτιολογία των αυξημένων επιχειρησιακών αναγκών. Επίσης, ματαιώθηκε η στατική έκθεση και η πτητική επίδειξη, που είχε προγραμματισθεί για τις 10 και 11 Νοεμβρίου στην Τανάγρα, για λόγους υλικής και ηθικής συμπαράστασης στους πυροπαθείς.

Επί του θέματος, ο βουλευτής Β` Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Σπυρίδων-`Αδωνις Γεωργιάδη, έθεσε στον υπουργό Εθνικής `Αμυνας, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τις ακόλουθες ερωτήσεις:


  • Γιατί δεν θα διοργανωθεί φέτος το αεροπορικό σόου «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ», λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τεράστια επιτυχία που είχε σε όλους τους τομείς το 2005; Ποιες είναι οι αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες σε σχέση με το 2005 που απαγορεύουν τη διενέργειά της;
  • Επίσης, γιατί επικαλείσθε λόγους ηθικής και υλικής συμπαράστασης για την ακύρωση προγραμματισμένης έκθεσης και πτητικής επίδειξης, η οποία συνεισφέρει στη διατήρηση της στενής επαφής του κοινού με την Πολεμική Αεροπορία; Τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε, θα δοθούν δηλαδή στους πυροπαθείς και σε ποιους ακριβώς;
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024