Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕρώτηση Τσουρή για τα πρόστιμα σε ναυτιλιακές εταιρίες λόγω καθυστερήσεων
Βουλευτής Χίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ερώτηση Τσουρή για τα πρόστιμα σε ναυτιλιακές εταιρίες λόγω καθυστερήσεων

Το καλοκαίρι του 2005, τεράστια προβλήματα και χάος είχαν δημιουργηθεί στο Λιμάνι του Πειραιά, από τις συνεχείς βλάβες των πλοίων και τις πολύωρες καθυστερήσεις και αναβολές δρομολογίων, που προκάλεσαν μέχρι […]

Το καλοκαίρι του 2005, τεράστια προβλήματα και χάος είχαν δημιουργηθεί στο Λιμάνι του Πειραιά, από τις συνεχείς βλάβες των πλοίων και τις πολύωρες καθυστερήσεις και αναβολές δρομολογίων, που προκάλεσαν μέχρι και την παρέμβαση<...>του εισαγγελέα και ταλαιπώρησαν χιλιάδες επιβάτες.

Στις αρχές του Αυγούστου του 2005, ο αρμόδιος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας είχε ανακοινώσει τον τριπλασιασμό του ύψους του προστίμου για τη μη έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε ότι οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές είχαν, ήδη, επιβάλλει πρόστιμα ύψους 528.247 ευρώ σε ναυτιλιακές εταιρίες, για καθυστερήσεις δρομολογίων και μη ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Επειδή η εφαρμογή των νόμων δεν αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Πολιτείας, η βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ, κα Ελπίδα Τσουρή με χτεσινή ερώτηση της προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Βουλγαράκη, ζήτησε να μάθει “ποιά είναι τα ποσά που εισπράχθηκαν από πρόστιμα σε ναυτιλιακές εταιρίες, για καθυστερήσεις δρομολογίων και μη ενημέρωση του επιβατικού κοινού τα έτη 2005, 2006 και 2007”, αλλά και να κατατεθούν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία / έγγραφα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024